Çözüm Logitech G PRO X boğuk ses sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Dolby de var bende, DTS daha iyi kesinlikle.

1760644618795.png

Hocam şöyle bir hata alıyorum. Sürümü sizin yazdığınıza alınca oluyor. Uzamsal sesler ise açık halde şuan.

Eki Görüntüle 2588966

Hocam şöyle bir hata alıyorum. Sürümü sizin yazdığınıza alınca oluyor. Uzamsal sesler ise açık halde şuan.
Şuan bendede böyle sanırım son 2 3 aydır olan ghub güncellemesi yüzünden oldu. Onun da eski sürümüne bakmak lazım. Cihazı kurtar demeden ayar yapabildiyseniz o şekilde çalışıyor sorun olmuyor. Logitech in bizi düşürdüğü şu hale bak ya 😂

Şu an bende de böyle sanırım son 2 3 aydır olan G HUB güncellemesi yüzünden oldu. Onun da eski sürümüne bakmak lazım. Cihazı kurtar demeden ayar yapabildiyseniz o şekilde çalışıyor sorun olmuyor. Logitech'in bizi düşürdüğü şu hale bak ya 😂

Logitech sanki bizimle dalga geçiyormuş gibi. Cihazı güzel yapıpda olan yazilımı sonradan bozmak sadece Logitech'e özgü sanırsam.

Şuan bendede böyle sanırım son 2 3 aydır olan ghub güncellemesi yüzünden oldu. Onun da eski sürümüne bakmak lazım. Cihazı kurtar demeden ayar yapabildiyseniz o şekilde çalışıyor sorun olmuyor. Logitech in bizi düşürdüğü şu hale bak ya 😂
Hocam yeni bir çözüm gelirse paylaşabilir misin? Birde şu dts e alınca oyunlarda ses kötü geliyor. Sanırım eq ayarı yapamadığım için oluyor .

Son düzenleme:
Logitech sanki bizimle dalga geçiyormuş gibi. Cihazı güzel yapıpda olan yazilımı sonradan bozmak sadece Logitech'e özgü sanırsam.

Hocam yeni bir çözüm gelirse paylaşabilir misin? Birde şu dts e alınca oyunlarda ses kötü geliyor. Sanırım eq ayarı yapamadığım için oluyor .
Söylediklerimi yaparken ghub yüklediğin yerde, ghub un 2025 Ocak sürümü falan bulabilirsen onu kur. Ghub daha sonra kendini güncellese bile muhtemelen ayarların geçerli kalacak.

Pro X'i ses kartsız tak, Windows üzerinden stereo ayarla sonrasında KHz ayarınıda en sona çek kullan harika sesler alacaksın.
hocam kablolu dayanamadim artik cok inceydi kablosu dedim satayim hemen bari. ayni hafta satip gittim ekstra para vermeden razer blackshark v2 pro ps edition aldim asiri memnunum neredeyse 1 ay olacak belki de olmustur 1.5 kere sarj ettim bu ses kalitesine muazzam. tek eksi yani pc app yok mobilden kontrol var ama dert degil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı