Logitech G PRO X boğuk ses

UygarAydoslu

Kilopat
Daha fazla  
Bu sabah G PRO X satın aldım. Eve geldim, kulaklığı kasaya bağladım ve test ettim. Müzik kalitesi fena değil fakat Valorant'a girdiğimde silah sesleri vs. çok basslı geliyor, adım sesleri duyulmuyor. G HUB üzerinden ayarları yapmama rağmen durum bu. Arctis 3'ten geçtim fakat Valorant'ta SS kesinlikle daha iyi ses veriyordu. Ayak seslerini duymama sorununu nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım.

Hep hayalini kurduğum kulaklığın v2'sini satın aldım.

İlk bağlantıyı kurar kurmaz hemen bir müzik açtım verdiği ses çok tatmin ediciydi.

Ardından G HUB'ı indirip kurdum ve bir anda o güzelim ses yok oldu.

Edit: Çözüm diye düşündüğüm önerim aslında çözüm değilmiş :) makaleleri incelemeye devam...
Cunku daha Gpx 2 ye gelişmiş ekolayzer kısmı gelmedi orada hala 5 tane ses frekansını degıstirebiliyorsun buda sesi kotu etkiliyor Dolby atmos ile kullan

Dolby Atmos artık G HUB ile beraber açamıyorsunuz. Kulaklığın bluevoice özelliğini kullanmayacağım derseniz G HUB kurmadan kullanabilirsiniz.
İki firma da suçu birbirine atıyor. O yüzden yakın zamanda uzamsal ses desteğini güncelleyeceklerini sanmıyorum.

Dolby Atmos artık G HUB ile beraber açamıyorsunuz. Kulaklığın bluevoice özelliğini kullanmayacağım derseniz G HUB kurmadan kullanabilirsiniz.
İki firma da suçu birbirine atıyor. O yüzden yakın zamanda uzamsal ses desteğini güncelleyeceklerini sanmıyorum.

Hocam kulaklığı aldığım gibi uzalımsal ses desteği kesildi. Dolby Atmos aldım. Önereceğiniz bir ayar var mı?

Hocam kulaklığı aldığım gibi uzalımsal ses desteği kesildi. Dolby Atmos aldım. Önereceğiniz bir ayar var mı?

G HUB olmadan kullanacaksanız Dolby Atmos'u kullanabilirsiniz.
Ayar kısmında ise her kulak zevki farklıdır. Benim ayarlarım sizin hoşunuza gitmeyebilir. Custom ayarlarda deneme yanılma ile ekolayzır da güzel bir ayar tutturabilirsiniz. Tarzınıza uygun bir kaç müzik açın ve ayar çubukları ile minimal şekilde oynayın.
Ayarları maksimum dinleyeceğiniz ses seviyesine yakın bir seviyede yaparsanız daha sağlıklı olur. Ben genelde son seste yapıyorum daha sonra bass veya tizlerde patlama çatlama olmaması için.
Program penceresinde alttan, ''Surround virtualizer'' ve ''Volume leveler'' tikini aktif etmeyi de unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı