Logitech G PRO X mi HyperX Cloud II mi?

@enonertetanem hocam s.a sizin de fikrinizi almak istiyorum hala forumu kullanıyorsanız. Çünkü aşağıda yazacağım kulaklıklarım hemen hepsinin konusunda sizin yorumlarınız belirleyici olmuş.
Düşündüğüm kulaklıklar:
Hyperx Cloud II
Hyperx Cloud Alpha, Alpha S
Razer BlackShark V2
Logitech g pro x
Corsair void elite, wireless
CM MH752
Corsair HS60 Pro

Apex, R6, Cs:GO tarzı oyunların yanında müzik dinlemeyi de seviyorum. Şimdiye kadar hep rampage kullanmıştım en sonuncusu Rw9 Comfort oldu. Şimdiye kadar hep rampage kulaklık kullanan biri olarak bazı modelleri hakkaten güzel olabiliyor ama uzun ömürlü olmayabiliyor. Bu sefer aldığım kulaklık beni en az 3-4 yıl götürsün istiyorum.
Bütçe 500-1300 arası. Bütçede 1300 e kadar sıkıntı yok ama kulaklığa 1000 den fazla vermek de içimden gelmiyor

Çoğu yayıncının ve esporcunun Cloud2'yi kullanma sebebi kulaklık konusunda bilgisiz olması, tek bildikleri kulaklıgın o olması, sponsor olması veya başkalarından görüp alması, yıllardır adını duyurdugu icin almasıdır. Yoksa aynı fiyata mesela blackshark v2 daha iyidir, veya creative h6, ama niye kimse almıyor? Çünkü adını bilen yok. Hem HyperX ne kadar kaliteliyse Logitech o kadar da iyi. Gerekirse yurt dışından yeni kulaklık gönderiyorlar para da istemiyorlar.
Ayrıca tüm bunlara hiç gerek yok tabiki G PRO X daha iyi, Alpha S'ten bile daha iyi insanlar nasıl Cloud2 diyor anlamadım
Dip ses ve 7.1 sorunu olan 6 yıllık bir kulaklık yerine g pro x daha iyidir.

Hocam haklısınız o konuda hiçbir şey diyemem. Blackshark v2 ve logitech zaten herkes tarafından övgüyle bahsedilen kulaklıklar. Şahsen ikisinden birini tercih etmem gerekse razer ı tercih ederim çünkü bütçe atırmış olsam da kulaklık için 1k dan yukarı çıkmak pek istemiyorum.
BlackShark V2 ya da logitech i ah bi amazon satsa. Sizinle aynı nedenden dolayı amazondan almak istiyorum da
Sizinle aynı nedenden dolayı amazondan almak istiyorum da
Şu cümlem, dün neden size sadece ikimizin kaldığını söylememin belgesi niteliğinde

Şu cümlem, dün neden size sadece ikimizin kaldığını söylememin belgesi niteliğinde
Elimde void elite kaldı İade almadılar, satmaya calısıyorum. Yoksa gider fury x alırdım veya blackshark v2'ye yapışırdım ama bir sorun cıkarsa yine elimde kalmasın diye Cloud2 alabilirim bir tek İndirim bekliyorum şuan. Siz de aradıgınızı bulursunuz umarım.

Blackshark V2 Pro kullanıyorum, yazılım ve ses kalitesi Blackshark V2 ile aynı. R6 Siege ve BF5'te efsane ses kasıloyor. Özellikle R6'da yön ve mesafe tayini harika. Zaten Razer yazılımı bu oyunları otomatik görüp bu oyunlara göre ayarlanmış optimizasyona geçiyor. R6 ile işbirliği var diye hatırlıyorum.
Müzikte de diğer oyuncu kulaklıklarının ötesinde. Genel fikir vermesi açısından ayrıntılı incelemem:
Yazılım ve ses donanımı aynı olduğundan incelemem işinize yarar. V2 Pro'nun tek farkı kabloluya göre mikrofonu bir tık daha iyi diye hatırlıyorum.

3 tane cloud II, şimdide void.. Elinizden geçmeyen kulaklık kalmadı hocam void i neden satıyorsunuz bir sıkıntısı mı çıktı
Kulaklık denince aklıma gelen üyelerden biri sizsiniz. İncelemenizi daha önce okumuştum ve çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Blackshark v2 yi alırsam incehesapdan almayı düşünüyorum, kulaklıkta herhangi bir sorun olursa incehesabın ilgileneceğini düşünüyorum. V2 de beni en çok korkutan şey kablosu. Kablo hemen hemen tüm youtube incelemelerinde dolanmaya müsait ve kopabilecek kadar ince deniliyor. Bende ilk defa rampage bırakıp biraz daha üst seviye kulaklıklar geçmek istediğim için uzun ömürlü olmasını çok istiyorum.

void i neden satıyorsunuz bir sıkıntısı mı çıktı

Blackshark v2 yi alırsam incehesapdan almayı düşünüyorum
Void elite kulaklığımda çözmesi imkansız dip ses sorunu var. iCUE yazılımını yüklemesem bile dip ses oluyor, bir de arkada hiç bitmeyen tıss diye ses var. Ve incehesap'a ( ) 3 kere iade için gönderdim almadılar, 1 kere de arıza için gönderdim arıza yok dediler. Leş gibi kulaklık.

Kablo konusunda uzun kullanım yorumları önemli. Amazon.com (com.tr değil) üzerinden bu kulaklıkla ilgili çokça yorum bulunabilir uzun kullanım ile ilgili.

İkisinin de kullanmış biri olarak; Cloud 2 eski bir kulaklık. G PRO X'in ses kalitesi konforu ve mikrofonu gerçekten Cloud 2'den daha iyi.
Yani her türlü G PRO X

Hocam s.a bugün farklı bir konuda v2 hakkında konuşmuştuk. Fakat alıntı yaptığım kulaklıkta karar kıldım. Vatanda 999₺ düşmüş siparişi verdim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Hocam s.a bugün farklı bir konuda v2 hakkında konuşmuştuk.
Pardon aynı konuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…