WitcherFate
Decapat
- Katılım
- 22 Mart 2021
- Mesajlar
- 197
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hocam haklısınız o konuda hiçbir şey diyemem. Blackshark v2 ve logitech zaten herkes tarafından övgüyle bahsedilen kulaklıklar. Şahsen ikisinden birini tercih etmem gerekse razer ı tercih ederim çünkü bütçe atırmış olsam da kulaklık için 1k dan yukarı çıkmak pek istemiyorum.Çoğu yayıncının ve esporcunun Cloud2'yi kullanma sebebi kulaklık konusunda bilgisiz olması, tek bildikleri kulaklıgın o olması, sponsor olması veya başkalarından görüp alması, yıllardır adını duyurdugu icin almasıdır. Yoksa aynı fiyata mesela blackshark v2 daha iyidir, veya creative h6, ama niye kimse almıyor? Çünkü adını bilen yok. Hem HyperX ne kadar kaliteliyse Logitech o kadar da iyi. Gerekirse yurt dışından yeni kulaklık gönderiyorlar para da istemiyorlar.
Ayrıca tüm bunlara hiç gerek yok tabiki G PRO X daha iyi, Alpha S'ten bile daha iyi insanlar nasıl Cloud2 diyor anlamadım
Dip ses ve 7.1 sorunu olan 6 yıllık bir kulaklık yerine g pro x daha iyidir.
Şu cümlem, dün neden size sadece ikimizin kaldığını söylememin belgesi niteliğindeSizinle aynı nedenden dolayı amazondan almak istiyorum da
Elimde void elite kaldıŞu cümlem, dün neden size sadece ikimizin kaldığını söylememin belgesi niteliğinde
3 tane cloud II, şimdide void.. Elinizden geçmeyen kulaklık kalmadı hocamElimde void elite kaldıİade almadılar, satmaya calısıyorum. Yoksa gider fury x alırdım veya blackshark v2'ye yapışırdım ama bir sorun cıkarsa yine elimde kalmasın diye Cloud2 alabilirim bir tek İndirim bekliyorum şuan. Siz de aradıgınızı bulursunuz umarım.
Kulaklık denince aklıma gelen üyelerden biri sizsiniz. İncelemenizi daha önce okumuştum ve çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Blackshark v2 yi alırsam incehesapdan almayı düşünüyorum, kulaklıkta herhangi bir sorun olursa incehesabın ilgileneceğini düşünüyorum. V2 de beni en çok korkutan şey kablosu. Kablo hemen hemen tüm youtube incelemelerinde dolanmaya müsait ve kopabilecek kadar ince deniliyor. Bende ilk defa rampage bırakıp biraz daha üst seviye kulaklıklar geçmek istediğim için uzun ömürlü olmasını çok istiyorum.Blackshark V2 Pro kullanıyorum, yazılım ve ses kalitesi Blackshark V2 ile aynı. R6 Siege ve BF5'te efsane ses kasıloyor. Özellikle R6'da yön ve mesafe tayini harika. Zaten Razer yazılımı bu oyunları otomatik görüp bu oyunlara göre ayarlanmış optimizasyona geçiyor. R6 ile işbirliği var diye hatırlıyorum.
Müzikte de diğer oyuncu kulaklıklarının ötesinde. Genel fikir vermesi açısından ayrıntılı incelemem:
Yazılım ve ses donanımı aynı olduğundan incelemem işinize yarar. V2 Pro'nun tek farkı kabloluya göre mikrofonu bir tık daha iyi diye hatırlıyorum.İnceleme: Razer BlackShark V2 Pro
Kablolu iyi oyuncu kulaklıkları kalitesinde (hem ses hem de mikrofonda) kablosuz oyuncu kulaklıkları aşırı pahalı diye biliyordum. İtopya'da Razer Blackshark V2 Pro sınırlı stok ile 1700 TL bandında satılınca çeşitli incelemelere baktım. Genel kalite olarak rakibi Logitech Pro X Wireless (2600...www.technopat.net
void i neden satıyorsunuz bir sıkıntısı mı çıktı
Void elite kulaklığımda çözmesi imkansız dip ses sorunu var. iCUE yazılımını yüklemesem bile dip ses oluyor, bir de arkada hiç bitmeyen tıss diye ses var. Ve incehesap'a (Blackshark v2 yi alırsam incehesapdan almayı düşünüyorum
3 tane Cloud II, şimdi de Void. Elinizden geçmeyen kulaklık kalmadı hocamVoid'i neden satıyorsunuz bir sıkıntısı mı çıktı
Kulaklık denince aklıma gelen üyelerden biri sizsiniz. İncelemenizi daha önce okumuştum ve çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Blackshark v2'yi alırsam İncehesap'dan almayı düşünüyorum, kulaklıkta herhangi bir sorun olursa incehesabın ilgileneceğini düşünüyorum. V2 de beni en çok korkutan şey kablosu. Kablo hemen hemen tüm YouTube incelemelerinde dolanmaya müsait ve kopabilecek kadar ince deniliyor. Bende ilk defa Rampage bırakıp biraz daha üst seviye kulaklıklar geçmek istediğim için uzun ömürlü olmasını çok istiyorum.
Hocam s.a bugün farklı bir konuda v2 hakkında konuşmuştuk. Fakat alıntı yaptığım kulaklıkta karar kıldım. Vatanda 999₺ düşmüş siparişi verdim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.Pro X daha iyi bence. Ses, mikrofon kalitesinde daha iyi. Üstelik yazılımında birsürü ince ayar var. Oyununa göre özelleştirip profiller yapabilirsin.
Cloud 2'nin 3.5 MM versiyonu olan Cloud 1'i uzun yıllar kullandım. R6 Siege'de kullandım. Anakartın ses çipi Alc1220 ve yazılım Nahimic 3 idi. Cloud 2'de yazılım yoktu bildiğim kadarıyla ve bu bir eksi oyuncu kulaklıklarında.
Pardon aynı konuymuşHocam s.a bugün farklı bir konuda v2 hakkında konuşmuştuk.