Selam arkadaşlar, Logitech G PRO X var yeni laptop aldım eski masaüstü PC imdeki mikrofon kalitesini yakalayamıyorum. Cok ucuz bir ses cıkıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
hp victus var 40k ya mı ne aldım driverlarına bakmadım hıc zaten kulaklıgın ses kartı varLaptop'un ses kartı kötüdür muhtemelen. Driverını kullanmayı deneyim ayriyetten de
HP Victus var 40k ya mı ne aldım driverlarına bakmadım hiç zaten kulaklıgın ses kartı var.
aynen ama ses de sorun yok sadece mikrofon kalitesinde sorun var gibiSize tavsiyem yazılımı varsa ilk önce 7.1'ini de kapatıp yazılımı silin sonrasında Windows'taki ses karıştırıcısı seçeneklerinden kulaklığı seçin (ses kartını takmadan) Windows ses seviyesini 50'de tutun oyun içi sesi ne çok az ne de çok fazla olsun kıvamında bir ses ayarla. Bir de kulaklığın jak girişi 1 tane oluyor değil mi laptopta.
Aynen ama ses de sorun yok sadece mikrofon kalitesinde sorun var gibi.
kendı yazılımını kullanıyorum eski pc de böyle sorun yoktu ama şuan yapması çok saçma 5 parasız bi ses veriyorMikrofonda bir sorun yoksa Logitech Pro xin mikrofonu iyi ama ses kalitesi neden kötü olduğuna anlam veremedim bir de mikrofonu yazılımsız kullanabiliyorsanız deneyin, yazılım kulaklığın orijinal sesini bozuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.