Logitech G Pro X nasıldır?

Berkan Ahmet

Hectopat
Merhaba, benim HyperX Cloud 2 kulaklığım var. Onu 650 TL civarı bir fiyata satacağım ve üstüne ekleyip Logitech G Pro X kulaklığı almayı düşündüm. Sizce 1000 TL'yi geçmeyecek şekilde daha iyi bir kulaklık alınabilir mi yoksa Logitech doğru tercih midir?

alabilirsiniz mikrofonu gayet iyi ayrıca kulaklığa kendiniz ayar çekebiliyorsunuz sadece biraz pahalı

Evet daha iyi. İkisini de denedim.

Ben baktım MH751 yerine MH752 daha mantıklı geldi bana ama hala HyperX'i satıp Cooler Master'a geçmek konusunda kararsızım yani Cooler Master'ın Logitech ve HyperX gibi markadan daha iyi olupda onlardan daha ucuz olması mantıksız geliyor nedense.

İnsanlar da o yüzden zaten Cloud ya da Logitech alıyor zaten. Popülerlik ve şu ''marka'' olduğu için. Hem CoolerMaster da kalitelidir ki.

Hocam şimdi hani hyperx den sonra cooler master tercih etmek ne biliyim saçma geldi gibi yani cooler master hyperx cloud 2 den iyi mi bilemedim

Neden saçma geliyor? Cloud 2 dediğin kulaklık aslında Takstar Pro 80 modelinin rebrand yapılmış hali. Beğenmediğin Cooler Master MH752 ise aynı şekilde Takstar Pro 82 modelinin rebrand yapılmış hali.

İkisi de temelinde gaming kulaklık değil aslında.

Hyperx Cloud ve Cloud 2 kendi geliştirdikleri kulaklıklar değil, mikrofon eklenip rebrand yapılmış bir kulaklık. Aynı şey Cooler Master MH751 ve 752 için de geçerli.

@221420 Takstar Pro 82, 80 modelinden biraz daha iyi. Aynı fiyat civarı olmalarına rağmen Cloud 2'yi seçmek mantıksız olurdu. Hem ses kalitesi hem de mikrofon olarak daha iyi. İnsanlar halen daha ASUS veya Logitech öneriyor bu bütçede. İlginç.

Peki sizce hangi kulaklığı almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…