Arkadaşlar kulaklık bakıyordum, g Pro X'in adeksstore da 850 TL olduğunu gördüm ancak g Pro yazıyor, ürün g Pro X değil midir anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Bu arada Cloud Alpha s mi alsam g Pro X mi? Tavsiyenize ihtiyacım var. 15 yaşındayım, 1 aydır çalışıyorum kulaklık almak için. Sağlam bir şeye ihtiyacım var. Beni uzun yıllar götürecek bir şey arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.
Ürün G Pro, G Pro X bununla aynı donanıma sahip fakat yazılım desteği olarak ekstra özellikleri bulunan versiyonu. Örneğin G Pro X'te BlueVoice diye bir yazılım özelliği var, mikrofon sesini geliştiriyor. Ama onun haricinde bire bir aynı ekipmana sahipler. Ama ben senin yerinde olsam Alpha S alırım, 999 TL fiyatı var.
Ürün g Pro, g Pro X bununla aynı donanıma sahip fakat yazılım desteği olarak ekstra özellikleri bulunan versiyonu. Örneğin g Pro X'te bluevoice diye bir yazılım özelliği var, mikrofon sesini geliştiriyor. Ama onun haricinde bire bir aynı ekipmana sahipler. Ama ben senin yerinde olsam Alpha s alırım, 999 TL fiyatı var.
pc toplayacağım bekleyip toplayacağım pc ye mi yatırayım yoksa kulaklığa mı yatırsam bilemedim yardımcı olur musun ?
Toplayacağım PC 4000 TL civarı olacak eğer üstüne 1000 TL mi eklersem daha iyi olabilir ama size danışmak istedim.
Hocam hali hazırda iyi bir PC yoksa PC'ye yatırmanı tavsiye ederim. Bu tarz ekipmanları en son düşünmekte fayda var. Daha ucuza da uzun süre gidecek bir sürü kulaklık modeli var.
Hocam halihazırda iyi bir PC yoksa PC'ye yatırmanı tavsiye ederim. Bu tarz ekipmanları en son düşünmekte fayda var. Daha ucuza da uzun süre gidecek bir sürü kulaklık modeli var.
Önerebileceğin herhangi bir kulaklık var mı parası uygun olan mesela bütçe 600 ya da 500 falan desek.
Cloud 2 indirimi bekleyebilirim diye düşünüyorum ince hesapta 660 TL'ye kadar düşmüştü.
Arkadaşlar HyperX Cloud Alpha s aldım Amazon üzerinden 5 Ağustos'da geleceği gözüküyor
Ürünü aldıktan sonra deneyimlerimi konu açarak paylaşacağım.
@xab0n Hem MH752 hemde MH650 sağlamlık açısından bir sorun yaratmıyor. Sorularını biraz araştırırsan veya youtube incelemelerini izlersen zaten durumu anlarsın.