Logitech G Pro X Superlight 2 alınır mı?

• Konuyu başlatan fiu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.013
Bütçe
5.000
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütün incelemeler arkadaşın dediği gibi parasını hak etmeyen bir ürün olarak geçiyor yani 5K verip bu mouse alınmaz başka markanın aynı özelliklere sahip 3K ürünü var.

8k Hz falan aldatmasın stabil değil birçok profesyonel 1-2-4K arası kullanıyor çoğunluk 1K ve 2K.

Kendim kullanıyorum çok memnunum ama wraithtten daha ucuza benzer performanslı başka mouselara bakabilirsiniz yine.(yurt dışında getirtme bendeki) o yüzden ucuza almıştım.

Benim tüm ekipman logitech o yüzden logitech istiyorum 4-5 yıldır mouse olarak 305 kullanıyorum ama her yıl bozuluyor artık bozulmayacak bir logitech mouse alma peşindeyim. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Superlight 2'de scroll sorunu ya da tuşlarda çift basma sorunu yaşanıyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütün incelemeler arkadaşın dediği gibi parasını hak etmeyen bir ürün olarak geçiyor yani 5K verip bu mouse alınmaz başka markanın aynı özelliklere sahip 3K ürünü var.

8k Hz falan aldatmasın stabil değil birçok profesyonel 1-2-4K arası kullanıyor çoğunluk 1K ve 2K.

Mesela hangi ürünleri önerirsin?

Benim tüm ekipman Logitech o yüzden Logitech istiyorum 4-5 yıldır mouse olarak 305 kullanıyorum ama her yıl bozuluyor artık bozulmayacak bir Logitech mouse alma peşindeyim. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Superlight 2'de scroll sorunu ya da tuşlarda çift basma sorunu yaşanıyor mu?

Mesela hangi ürünleri önerirsin?

Dediğiniz sorunları yaşamıyorum hocam 5 ay oldu alalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı