Logitech G PRO X Superlight 2 alınır mı?

• Konuyu başlatan K0ni
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 252

K0ni

Yoctopat
Daha fazla  
Logitech G PRO X Superlight 2 almak istiyorum fakat internette araştırdığım üzere farenin switchleri kalitesiz ve çift tıklama yapıyor diyorlar, bu doğru mu ve farenin başka problemleri var mı? Alırken ömürlük bir mouse istiyorum başka öneriniz var mı?

Logitech G PRO X Superlight 2 almak istiyorum fakat internette araştırdığım üzere farenin switchleri kalitesiz ve çift tıklama yapıyor diyorlar, bu doğru mu ve farenin başka problemleri var mı? Alırken ömürlük bir mouse istiyorum başka öneriniz var mı?

Bana göre alınmaz bütçe nedir?

Çift tıklama ilk versiyonda var. İkincide yok.

Çift tıklama ilk versiyonda var. İkincide yok.

Çift tıklama düzeltildi ama scroll devam ediyor diye biliyorum. Kaplamalarda da aynı şekilde sararma/dökülme.

Sıfır asla alınmaz bence. 2. elde KFG tam bulursanız belki alınır. Bütçe ne kadar ?

5 k bütçe var. 2.el istemiyorum ve fazla bilinmedik markalara güvenemiyorum CS2 için alacağım.

Plam tutuş şeklini kullanıyorum.

@ca9an hocam bir sorum vardı biraz alakasız ama Mchose Mix 87 HE Apollo ve GameRaider K1 HE
bu iki klavye arasında kaldım arada 200 lira fiyat farkı var hangisi daha iyidir
Kendi konunuzu açsanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı