DIABLO36
Kilopat
Merhabalar, GPX 2 için Corepad Skatez kullanan oldu mu? Sitesinden Skatez ve Grip tape satın almayı düşünüyorum. Yüksek sens ile oynadığım için Control Skatez daha uygun olur diye düşündüm. Mousepad'i de Control olanından kullanmaktayım. Bir de ek olarak 20,43€ ürüne ne kadar vergi öderim veya vergi çıkar mı? Ödeme kısmında çünkü sadece kargo ücretini dahil ediyor, vergi kısmı görünmüyor. Siteden alışveriş yapan olduysa da deneyimini paylaşırsa sevinirim.
+
Güncelleme: Sipariş geçtim bakalım vergi çıkar mı kapıda anlayacağız.

+
Güncelleme: Sipariş geçtim bakalım vergi çıkar mı kapıda anlayacağız.
Dosya Ekleri

Son düzenleme: 

Ben biraz takıntılı biriyim de oyunlara göre ayırdığım mouse çeşitlerim bulunuyor haliyle GPX 2'yi Valorant dışında kullanmadım halen kutusunda durmakta. Kullandığım süre zarfında gayet beni tatmin etmişti. Birkaç hafta önce tekrardan biraz kullanmak için kutusundan çıkarttığımda skatezler ve grip tape'in kalitesi ile kullanmanın hazzının başka olduğunu düşünmedim değildi.
 Ben biraz takıntılı biriyim de oyunlara göre ayırdığım mouse çeşitlerim bulunuyor haliyle GPX 2'yi Valorant dışında kullanmadım halen kutusunda durmakta. Kullandığım süre zarfında gayet beni tatmin etmişti. Birkaç hafta önce tekrardan biraz kullanmak için kutusundan çıkarttığımda skatezler ve grip tape'in kalitesi ile kullanmanın hazzının başka olduğunu düşünmedim değildi. Almaya değer bir ürün olduğunu ifade etmem gerek.
 Almaya değer bir ürün olduğunu ifade etmem gerek.