ergo mause almayın ozaman ben rahat edememiştim clawdan ergoya geçince.Ayrıca g pro x superlight 2 nin dış kalitesi dışında hiçbir övülecek tarafı yok fiyatı aşırı yüksek.Öneriye gelirsek scyrox v8.Logitech G PRO X Superlight 2 DeX alacaktım tutuş şeklim claw olduğu için karar veremedim. Havit MS955wb yi rahat kullanıyorum bana claw tutuş için çok iyi bir mouse önerebilir misiniz?
ergo mause almayın ozaman ben rahat edememiştim clawdan ergoya geçince.Ayrıca g pro x superlight 2 nin dış kalitesi dışında hiçbir övülecek tarafı yok fiyatı aşırı yüksek.Öneriye gelirsek scyrox v8.
Scyrox kendi fiyat bandinda bile en iyi secenek degil şu an. Bu fiyat bandinda hiç alinmaz. Claw için:
Tam claw tutuluyorsa bunlar alinmali.
![]()
Lamzu INCA Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Pulsar X2 CrazyLight Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Sıfır fiyatından haberdar değilim 1800 tlye v6 almıştım 2. el olarak.Pulsarı hiç kullanmadım lamzuyu tuttum inanırmısın aj159 apexin aynısı gibi geldi galiba benim el zevkim yok.
2. ele düşünce tekrar deneyımlemek gerek ozaman zaten sadece 1 kere elimde tutabildimBu mouse yeni bir urun. Scyrox ise 3000 bandinda suan. Scyrox zaten Lamzu'nun alt markası. Kalite olarak cidden fazla fark var.
Ben Deathadder V2 ve Xlite V3 eS'i claw kullanıyorum. Elin büyükse rahatça kullanırsın.Logitech G PRO X Superlight 2 DeX alacaktım tutuş şeklim claw olduğu için karar veremedim. Havit MS955wb yi rahat kullanıyorum bana claw tutuş için çok iyi bir mouse önerebilir misiniz?
Scyrox V6 ve V8 fiyatı için iyi mouse'lar ama Superlight 2'ye laf atıp Scyrox V8 önermeniz komik olmuş. Scyrox V8 o kadar profesyonel bir şey değil.ergo mause almayın ozaman ben rahat edememiştim clawdan ergoya geçince.Ayrıca g pro x superlight 2 nin dış kalitesi dışında hiçbir övülecek tarafı yok fiyatı aşırı yüksek.Öneriye gelirsek scyrox v8.
Gpx 2 fiyatına çok daha iyi şeyler var ben gpx scyroxtan kötü demedim sadece fiyatına göre özelliklerin yetersiz olduğunu söyledim.Scyrox V6 ve V8 fiyatı için iyi mouse'lar ama Superlight 2'ye laf atıp Scyrox V8 önermeniz komik olmuş. Scyrox V8 o kadar profesyonel bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.