Logitech G PRO X Superlight 2 DeX için mouse pad önerisi

Bütçe
1000-1500TL

kuyt5252

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Talebe)
Genellikle CS2 ve League of Legends oynuyorum ama Valorant'a da tekrar başlamayı düşünüyorum. 1000-1500 TL arasında mouse pad önerileriniz nelerdir? Aklımda Klasse huoyun longteng Wraith spirit of aim var ama hala kararsızım.

Genellikle CS2 ve League of Legends oynuyorum ama Valorant'a da tekrar başlamayı düşünüyorum. 1000-1500 TL arasında mouse pad önerileriniz nelerdir? Aklımda Klasse huoyun longteng Wraith spirit of aim var ama hala kararsızım.

CS2 kaç DPI sens oynuyorsun ben de aynı fareye sahibim 800 DPI 0.70 sens oynuyorum bir mouse pad arayışındayım ben de.

CS2 kaç DPI sens oynuyorsun ben de aynı fareye sahibim 800 DPI 0.70 sens oynuyorum bir mouse pad arayışındayım ben de.

CS2'de 0.6 sens 800DPI oynuyorum şu an G305 Lightspeed kullanıyorum mouse olarak yeni mousepade geçince gpx2 DeX'i kullanmaya başlıyıcam. MediaMarkt indiriminden 4699'a almıştım ben sende indirimdeyken mi aldın?

Wraith'in Speed modelini alırdım ben Valorant ve CS2 oynayacaksın bence güzel tercih.

Valorant'a da tekrardan başlamayı düşünüyorum. Zaten aklımda Wraith spirit of aim Speed versiyonu white rengi var ama hala kararsızım.

Speed mi istiyorsun yoksa hybrid mi?

Speed düşünüyorum.

CS2'de 0.6 sens 800DPI oynuyorum şu an G305 Lightspeed kullanıyorum mouse olarak yeni mousepade geçince gpx2 DeX'i kullanmaya başlıyıcam. MediaMarkt indiriminden 4699'a almıştım ben sende indirimdeyken mi aldın?

Valorant'a da tekrardan başlamayı düşünüyorum. Zaten aklımda Wraith spirit of aim Speed versiyonu white rengi var ama hala kararsızım.

Speed düşünüyorum.

Spirit of aim al geç.

Beyaz modeli o, elin yağlı kullanma Superligth 2 nin kullandığı plastik sararmaya yatkın.

Skatezleri değiştir, iyi fiyata almışsın.

Speed düşünüyorum.
CS tarzı oyunlar için Speed pad ile çok rahat edemezsin. Benim tavsiyem Hybrit almandır eğer hızlı bir ürün bakıyorsan. O tarz bir durum için bütçen yetiyorsa Wraith Ace serenity bak.

SOA da alabilirsin ama bence Soa Pro siyah renk al.

Soa alacaksan.

Beyaz modeli O, elin yağlı kullanma superligth 2'nin kullandığı plastik sararmaya yatkın.

Evet beyaz modelini aldım mouse ihtiyacım vardı zaten indirime girdiğini görünce aldım bende.

CS tarzı oyunlar için Speed pad ile çok rahat edemezsin. Benim tavsiyem hybrit almandır eğer hızlı bir ürün bakıyorsan. O tarz bir durum için bütçen yetiyorsa Wraith ace serenity bak.

Soa da alabilirsin ama bence soa Pro siyah renk al.

Soa alacaksan.

Speed düşünmemin sebebi 800DPI 0.6 sens oynuyorum CS'yi düşük sens oynayanlar için Speed mouse pad daha iyi olmaz mı?

Beyaz modeli O, elin yağlı kullanma superligth 2'nin kullandığı plastik sararmaya yatkın.

Skatezleri aşınmaya başladıktan sonra değiştireyim bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı