Logitech G PRO X Superlight 2 DeX vs Razer DeathAdder V3 Pro

ketcupinyo

Picopat
Daha fazla  
Mouse almayı düşünüyorum. Pençe tutuşuna sahibim. Şu an Logitech G102 kullanıyorum. DeathAdder V3 Pro almayı düşünüyorum ama G PRO Superlight DeX 2 ile arasındaki farkı merak ediyorum. Sadece bu iki fareden birini alacağım başka öneri yapmayın.

Mouse almayı düşünüyorum. Pençe tutuşuna sahibim. Şu an Logitech G102 kullanıyorum. DeathAdder V3 Pro almayı düşünüyorum ama G PRO Superlight DeX 2 ile arasındaki farkı merak ediyorum. Sadece bu iki fareden birini alacağım başka öneri yapmayın.

Pençe tuıtuş için ergo mouse uygun değil diye biliyorum.

Eğer illaki bu mouselerden birini alacaksanız G PRO X Superlight 2'nin normal versiyonunu almanızı öneririm.

Neden bu 2'si? Beast X daha iyi bir seçenek, DeX sensör olararak daha iyi ama farkı hissetmezsiniz, encoder sorunu var V3 Pro'da, dexdede malzeme kalitesi gibi farklı sorunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı