Logitech G PRO X Superlight 2 iade edilmeli mi?

• Konuyu başlatan umpaX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 494

umpaX

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, dün Vatan Bilgisayar'dan sadece CS 2 oynamak için bu fareyi aldım. Dün ve bugün sürekli CS oynadım ama hiçbir şekilde adapte olamıyorum. Eski farelerim Logitech G102 ve G305'ti, fark ettiğim en temel problem farenin aşırı hafif olması. Eski mouse'larım 85-100 arasıydı ama bu mouse 60 gram ve aşırı hızlı hareket ediyor kesinlike spray vs. atamıyorum. Tüm sensleri, DPI ayarlarını ve fare ivmesini denedim. Hepsini azalttım ve varyasonlarını denedim, bayağı ısınma maplerini vs. oynadım ancak hiçbir şekilde oynayamıyorum.

Sizce iade veya değişim yapıp daha ağır bir fare alınır mı? Yıllarca aynı ağırlıkta fare kullandığım için alışmak zaman alabilir ama alışabileceğimi düşünmüyorum. Yine de alışmaya çalışayım m?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba, dün Vatan Bilgisayar'dan sadece CS 2 oynamak için bu fareyi aldım. Dün ve bugün sürekli CS oynadım ama hiçbir şekilde adapte olamıyorum. Eski farelerim Logitech G102 ve G305'ti, fark ettiğim en temel problem farenin aşırı hafif olması. Eski Mouse'larım 85-100 arasıydı ama bu mouse 60 gram ve aşırı hızlı hareket ediyor kesinlike spray vs. atamıyorum. Tüm sensleri, DPI ayarlarını ve fare ivmesini denedim. Hepsini azalttım ve varyasonlarını denedim, bayağı ısınma maplerini vs. oynadım ancak hiçbir şekilde oynayamıyorum.

Sizce iade veya değişim yapıp daha ağır bir fare alınır mı? Yıllarca aynı ağırlıkta fare kullandığım için alışmak zaman alabilir ama alışabileceğimi düşünmüyorum. Yine de alışmaya çalışayım m?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Alışmak için çok kısa bir süre biraz daha deneyin alışacaksınız.

Alışmanın zaman alabileceğini düşünüyorum aynı şey bana da olmuştu sonra alışınca o hafifliğe dünya varmış diyorsun ama tabii ki kişiden kişiye değişir.

Alışkın olmadığın bir mouse'a geçtiğin için normal zaten ayrıca yeni çıkan tüm mouse'lar aynı civarda ağırlıkta çıkıyorlar. Hem alışkın olmadığın mouse'a ekstra ayarlarını değiştirir alışkın olmadığın ayarlarda oynarsan zaten normal bu sonuç ile karşılaşman.

Aynı sorunu yaşıyorum G102'den SteelSeries Prime geçtim 1 yıldır alışamadım bende şu an fareyi satıyorum.

Aynı sorunu yaşıyorum G102'den SteelSeries Prime geçtim 1 yıldır alışamadım bende şu an fareyi satıyorum.
Hocam, hiç g102'ye yakın ağırlıkta bir mouse denedin mi? Belki yarın gidip 85-100 gram aralığında bir fareyle değiştirebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı