Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed vs Razer Viper V3 Pro

w0unch

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5600
NVIDIA GeForce RTX 3060 V2 12 GB
TUF GAMING A520M-PLUS (AM4)
CORSAIR VENGEANCE 8x2 3200 MHZ
WD BLUE SN570 500GB
WD BLUE 1TB
FSP HV PRO 550W
FSP CMT211
ASUS VG279Q1A 165 HZ 1MS
ID COOLING SE 214 XT
CORSAIR NIGHTSWORD RGB
AULA F75
RAZER BLACKSHARK V2
Birçok CS2 oyuncusu Superlight kullanıyor ama Viper V3 Pro'nun da iyi olduğunu biliyorum, mesela w0xic Viper V3 Pro kullanıyor. CS2 için hangi mouse tercih edilmeli bu ikisi arasından?

Birçok CS2 oyuncusu Superlight kullanıyor ama Viper V3 Pro'nun da iyi olduğunu biliyorum, mesela w0xic Viper V3 Pro kullanıyor. CS2 için hangi mouse tercih edilmeli bu ikisi arasından?
VV3 PRO tabiki daha iyi donanım olarak, fakat shape olarak çoğu insan hala SUPERLIGTH 2'yi seçer VV3 PRO'nun sıfır fiyatı iğrenç, Razer mouseların çoğu overpriced. Önerim MAYA X

O oyun bu oyun diye mouse seçilmez önce eline oturuşu önemli sonrasında malzeme ve sensör vs. Lamzu Atlantis ve thorn a sahibim Superlight 2 aldım yakın zamanda keşke daha önce alsaymışım aradığım tutuş vs bana çok iyi geldi.

@w0unch ayrıca Superlight 2 şarj konusunda müthiş hızlı şarj oluyor çok uzun gidiyor.

Birçok CS2 oyuncusu Superlight kullanıyor ama Viper V3 Pro'nun da iyi olduğunu biliyorum, mesela W0xic Viper V3 Pro kullanıyor. CS2 için hangi mouse tercih edilmeli bu ikisi arasından?

Hocam esporda artık Viper V3 kullanıyorlar. Çok daha iyi gpxden.

Hocam esporda artık Viper V3 kullanıyorlar. Çok daha iyi gpxden.
Aslında Superligth serisi hala 1 numara, şuan esporcuların çoğu Superligth 1'i okadar çok seviyorlarki Superligth 2'ye geçmiyorlar bir yerden sonra mouse sensoru ve mcu denilen şey gereksiz olduğu için buda Superligth 2'nin kullanımını yüzdelik oranını düşürüyor. Şuan Superligth serisi total yuzde 30-40 mı ne.

Aslında superligth serisi hala 1 numara, şu an esporcuların çoğu superligth 1'i o kadar çok seviyorlarki superligth 2'ye geçmiyorlar bir yerden sonra mouse sensoru ve mcu denilen şey gereksiz olduğu için bu da superligth 2'nin kullanımını yüzdelik oranını düşürüyor. Şu an superligth serisi Total yuzde 30-40 mı ne.

Evet hocam çünkü shapesi ele cuk diye oturuyor niye bilmiyorum ama shape işini iyi yapıyorlar.

Evet hocam çünkü shapesi ele cuk diye oturuyor niye bilmiyorum ama shape işini iyi yapıyorlar.
Malzeme kalitesini ve switchleri biraz daha yumuşak yapsalar direk 1.liğe oturucaklar shape olarak harikalar daha yeni çıkan GPX2 DEX bile shape olarak DAV3'ten daha hosuma gitti, ama iş güç para kazanmak olduğu için LOGİ'nin o biraz zor.

Viper da kullandım çok kaba gelmişti sattım tıklama hissiyatı da güzel değildi Superlight 2'ye fiyatı yüzünden kullanmamış kişiler çamur atıyor ve ağırlığı da güzel Lamzu'nun fareleri kaldırdım kenara zaten hiç alışamadım aşırı hafifler tutuşu için bir şey diyemem ancak genel anlamda çoğu kişinin tutuşuna en uygun shape Superlight 2.

Viper da kullandım çok kaba gelmişti sattım tıklama hissiyatı da güzel değildi Superlight 2'ye fiyatı yüzünden kullanmamış kişiler çamur atıyor ve ağırlığı da güzel Lamzu'nun fareleri kaldırdım kenara zaten hiç alışamadım aşırı hafifler tutuşu için bir şey diyemem ancak genel anlamda çoğu kişinin tutuşuna en uygun shape Superlight 2.
Kullanıp satmış biriyim ve laf ediyorum. Alınmaz değil lakin malzeme kalitesi bile almamak için yeterli benim gözümde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı