Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed vs Razer Viper V3 Pro

Kullanıp satmış biriyim ve laf ediyorum. Alınmaz değil lakin malzeme kalitesi bile almamak için yeterli benim gözümde.
Çok önceden g703 de kullandım hiç bir sorun yaşamadan uzun yıllar kullandım, Siz tam olarak ne yaşadınız da bu mouse da böyle söylüyorsunuz ? Kullanmamış kişiler dedim ayrıca üstünüze neden alındınız?

Viper da kullandım çok kaba gelmişti sattım tıklama hissiyatı da güzel değildi Superlight 2'ye fiyatı yüzünden kullanmamış kişiler çamur atıyor ve ağırlığı da güzel Lamzu'nun fareleri kaldırdım kenara zaten hiç alışamadım aşırı hafifler tutuşu için bir şey diyemem ancak genel anlamda çoğu kişinin tutuşuna en uygun shape Superlight 2.
VV3 PRO donanım olarak daha iyi, switch olsun coating olsun scroll olsun, sadece fiyat ve shape konusunda SUPERLIGTH 2 daha iyi ve genel insan kitlesi için daha konforlu hissettiriyor. Viper v3 pro satış fiyatı 160 dollar gerçekten şaka Türkiyedeki fiyatı ise 2 kat berbat 7000 TL . Superligth 2 en azından 140 dollar ve TR fiyatı 4200-4800 arası dolaşıyor , kabul edilebilir fakat Final mouse ve Lamzu iki markadanda hem fiyat hem donanım olarak daha iyi mouse üretiyor .

VV3 Pro donanım olarak daha iyi, switch olsun coating olsun scroll olsun, sadece fiyat ve shape konusunda superlıgth 2 daha iyi ve genel insan kitlesi için daha konforlu hissettiriyor. Viper V3 Pro satış fiyatı 160 dollar gerçekten şaka Türkiye'deki fiyatı ise 2 kat berbat 7000 TL. Superligth 2 en azından 140 dollar ve TR fiyatı 4200-4800 arası dolaşıyor, kabul edilebilir fakat final mouse ve Lamzu iki markadanda hem fiyat hem donanım olarak daha iyi mouse üretiyor.

Çok az sayıda insan teknik verileri hissedip anlayabilir hatta anladığından da şüpheliyim, malzeme konusunda bir cevap alamadım sizden. Siz tamamen teknik verilerde yazan şaşalı özelliklere kapılıyorsunuz öncelikle kişinin eline uygun olması önemli sonrasında teknik veriler üzerinden yola çıkılabilir her iki mouse da kullanan birisi şöyle fark var böyle fark var diyebilir eline güzel oturmuştur rahat kullanıyordur FPS oyunlarında güzel atışlar yapmıştır bu arada ki farkın hissedildiğinin ispatı mıdır? Superlight 2'nin sensörü ve malzemesi gayet güzel her markanın bir ürününde fabrikasyon hata olabilir bir serisi sorunlu olabilir kul yapısı neticede.

Çok az sayıda insan teknik verileri hissedip anlayabilir hatta anladığından da şüpheliyim, malzeme konusunda bir cevap alamadım sizden. Siz tamamen teknik verilerde yazan şaşalı özelliklere kapılıyorsunuz öncelikle kişinin eline uygun olması önemli sonrasında teknik veriler üzerinden yola çıkılabilir her iki mouse da kullanan birisi şöyle fark var böyle fark var diyebilir eline güzel oturmuştur rahat kullanıyordur FPS oyunlarında güzel atışlar yapmıştır bu arada ki farkın hissedildiğinin ispatı mıdır? Superlight 2'nin sensörü ve malzemesi gayet güzel her markanın bir ürününde fabrikasyon hata olabilir bir serisi sorunlu olabilir kul yapısı neticede.

Lamzu Atlantis ve thorn sahibi olarak da söylebilirim malzeme hissiyatında aralarında fark hissetmedim ama tutuş konfor konusunda Superlight 2 açık ara önde benim gözümde.

Ben superligth 2 kötü demedim forumda Superligth 2 önerdiğimde oluyor bazı durumlarda , sensör hakkındada birşey söylemedim, sensörü ve tepkime süresi hakkındada birşey demedim sensörü en iyi 1 yada 2. zaten. Malzeme kalitesinin Viper v3 pro'nun malzeme kalitesi ve coatingin daha iyi olduğunu söyledim switchleride daha hafif bunlarda donanıma giriyor donanım denilen şey tek sensör değil. Superligth 2 dikkatli kullanılmadığı zaman renk aşınması yapıyor.

Hocam bende superlight almayı planlıyorum ama redditte epey bir double click sorunu yaşandığını okudum ondan biraz çekiniyorum almaya. Matfix Customs sitesi custom superlight fareler satıyor switchini de değiştirerek alabiliyorum ama neredeyse fiyatı superlight 2 parasına denk geldiği için o da biraz mantıksız geldi bilemedim.

Hocam bende superlight almayı planlıyorum ama redditte epey bir double click sorunu yaşandığını okudum ondan biraz çekiniyorum almaya. Matfix Customs sitesi custom superlight fareler satıyor switchini de değiştirerek alabiliyorum ama neredeyse fiyatı superlight 2 parasına denk geldiği için o da biraz mantıksız geldi bilemedim.
Superligth 1 mi 2 mi? Superligth 2 de double click yok optik switch kullanıyor.

Superligth 1 mi 2 mi? Superligth 2 de double click yok optik switch kullanıyor.
Superlight 2,başta 1 düşünüyordum ama onda epey bir yaygın olduğunu gördüm double click sorununun ve bazı kullanıcılar bunun Superlight 2 modelinde de düzelmediğini söyledi ama pek bir bilgim yok. Sanırım double click olasılığı daha az 2 için.

Superlight 2,başta 1 düşünüyordum ama onda epey bir yaygın olduğunu gördüm double click sorununun ve bazı kullanıcılar bunun Superlight 2 modelinde de düzelmediğini söyledi ama pek bir bilgim yok. Sanırım double click olasılığı daha az 2 için.
Optik switchler arkadaşın dediği gibi double click yapmaz, Superligth 2 kabul edilebilir bir mouse beyazını almadığın sürece, artıları sensörü mcu'su şarj süresi ve şekli, eksileri ise coating ve malzeme kalitesi rakiplerine göre iyi değil bazıları için eksi kabul edilsede switchleri sert zamanla sertliğini kaybediyor yinede söylemekte fayda var.

Ben Maya x öneririm konu aç el boyutunu tutuş seklini boyutunu söyle yardımcı oluruz, burda konu dışına cıkınca modlar banlıyor.

Optik switchler arkadaşın dediği gibi double click yapmaz, Superligth 2 kabul edilebilir bir mouse beyazını almadığın sürece, artıları sensörü mcu'su şarj süresi ve şekli, eksileri ise coating ve malzeme kalitesi rakiplerine göre iyi değil bazıları için eksi kabul edilsede switchleri sert zamanla sertliğini kaybediyor yinede söylemekte fayda var.

Ben Maya x öneririm konu aç el boyutunu tutuş seklini boyutunu söyle yardımcı oluruz, burda konu dışına cıkınca modlar banlıyor.
Beyazını sararma problemleri yüzünden mi önermiyorsunuz? Bende pembe olanını almayı düşünüyordum. El ölçülerim 19cm uzunluk 8.5cm genişlik. Test etme fırsatım olmadı ama sanırım elime oturuyor superlight.

Bende dediğiniz gibi şekli yüzünden diğerlerine kıyasla daha çok hoşuma gittiğinden superlight almayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı