Şu an elimdeki mouse Viper V2 Pro. Piyasadaki en iyi mouse, en iyi performansı istiyorum diyorsanız ekstra ücret ödeyerek hyperpolling Wireless dongle alabilirsiniz. Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum. Ben bu fareyi gpx Superlight ile karşılaştırırım çünkü tutuş açısından ve tasarımsal olarak en iyi farenin gpx Superlight 2 olduğunu düşünüyorum. Sensör olarak Razer focus Pro 30k daha önde. 750 IPS ve 4000Hz'de sabit hareket inanılmaz bir olay zaten. Gpx Superlight 2, Razer'ın gerisinde kalmış olsa da, bu onun çöp olduğunu göstermez. Hem teknik özellik hem de tasarım açısından çoğu insanı tatmin ediyor ki bu kadar satıldı bu mouse. En iyisi olduğunu değil, en iyilerden biri olduğunu iddia ettim zaten. Hâla da öyle söylüyorum. Gpx 2 ve Viper V2 Pro en iyileri. Ben bu ürünlerle gidip de Ninjutso Sora falan karşılaştırmam. Kalitesiz malzemeli, Çin malı ürünlerle aynı seviyede değiller. Burada ürünü deneyimlemeden bilgisizce racon kesmeye çalışan arkadaşlar, komik durumda olan sizlersiniz
Şu konuyu okumaya gelen öğrenmek isteyen bir kişinin, senin yorumunu görerek yanlış bilgi edinmesi gerçekten çok acı bir durum. Logitech G PRO X Superlight 2'den bahsediyoruz. 1 yıla elinde patlayan Wraith ürünlerinden değil