Logitech G PRO X Superlight 2 vs 1

Cihangir ua38

Hectopat
Daha fazla  
Mouse alacağım Logitech G PRO X Superlight 2 almayı düşünüyorum. 1 ile arasında ki fark nedir? Hangisini almalıyım?

@Cihangir ua38 benim beğendiklerimde zowie ec-2cw kablosuz olması ve çok güzel bir yapıya sahip oluşu mükemmel bir mouse uygun fiyatlı bulursanız alın demir ama superlightında hakkını yemeyin fena değildir oda.

ASUS ROG Keris II ace aimpoint alabilirsin. Aşırı iyi V3 prodanda, G PRO X Superlight 2dende iyi.

Beast X tende iyi ama X Max'ten iyi mi bilmiyorum.
Şimdi baktım zowie ec-2cw dende iyi.

@Erdem Oğuz hocam buradaki puanlara bakıp mouse alınır lakin sadece ağırlık veya sensör gibi etkilere bakılıp kıyaslama yapabiliriz onun dışında adamın tutuşu EC2-cw uygun diyelim sırf sadece belli farklardan dolayı gidip ASUS alması bana göre saçma olur ayrıca isterse en iyisini alsın eğer o kişi antrenman yapmayıp oyuna alışmadıysa o mouse onun elinde çöp olur yoksa her mouse her insanın işini görür onun dışında insanın bilek gücüne kalır.

Haklısın ne kadar iyi mouse alsanda oynamayı bilmiyorsan oynayamazsın.

Ama el tutuğu hakkında bilgimiz olmadığı için en iyisini önermek zorundayız.

Hocam bir de onun sensörünün ne kadar kötü olduğunu sizde yukarıda gördüünüz. Yani 10k fiyata alınacak bir şey değil çok daha ucuza aynısınnı alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…