Logitech G PRO X Superlight 2 vs 1

Haklısın ne kadar iyi mouse alsanda oynamayı bilmiyorsan oynayamazsın.

Ama el tutuğu hakkında bilgimiz olmadığı için en iyisini önermek zorundayız.

Hocam bir de onun sensörünün ne kadar kötü olduğunu sizde yukarıda gördüünüz. Yani 10k fiyata alınacak bir şey değil çok daha ucuza aynısınnı alabilirsiniz.
ZowieECW zaten alınmaz ama keris 2'de alınmaz. Mouse'a 5000TL veren adam gidip de kablolu kullanmaz o noktada gider malzeme kalitesi istersem pulsar Xlite V3 veya lamzu thorn alırım o fiyatları vereceğime. Veya 700TL farka gider magnezyum kasa mouse alırım.

Kablosuz 8000Hz olarak da zaten ATK F1 bulunuyor. Gidip 5000TL vermeye gerek yok.

ZowieECW zaten alınmaz ama keris 2'de alınmaz. Mouse'a 5000TL veren adam gidip de kablolu kullanmaz o noktada gider malzeme kalitesi istersem pulsar Xlite V3 veya lamzu thorn alırım o fiyatları vereceğime. Veya 700TL farka gider magnezyum kasa mouse alırım.

Kablosuz 8000Hz olarak da zaten ATK F1 bulunuyor. Gidip 5000TL vermeye gerek yok.
Kablosuz hocam boş yapmayın şuan elimin altında.

1722163801821.png

Koskocaman kablosuz yazıyor gözünüz bozuksa hiç öneri yapmayın. Yanlışıkla birini önereceğinize yandakini önerirsiniz.

1722163983783.png

Eğer bütçe yetmiyorsa alınır.

Bütçe yetmiyorsa değil. Keris 2 aimpoint fiyatına daha iyi Mouse'lar var. 8000Hz olması onu kablolu kullanabilmeyi değiştirmiyor. Kablolu 8000Hz kullanmak yerine herkes kablosuz 4000Hz kullanır. O noktada daha iyi veya daha ucuz modeller var zaten. Pulsar Xlite V3 veya Lamzu thorn gibi.

Aradaki 1000-1500TL farkı keris için vermeye değmez ama keris bütçesine çıkacak adam gider magnezyum kasa ürün alır.

Bütçe yetmiyorsa değil. Keris 2 aimpoint fiyatına daha iyi Mouse'lar var. 8000Hz olması onu kablolu kullanabilmeyi değiştirmiyor. Kablolu 8000Hz kullanmak yerine herkes kablosuz 4000Hz kullanır. O noktada daha iyi veya daha ucuz modeller var zaten. Pulsar xlite V3 veya Lamzu thorn gibi.

Aradaki 1000-1500TL farkı Keris için vermeye değmez ama Keris bütçesine çıkacak adam gider magnezyum kasa ürün alır.

Hocam anlatamıyorum galibe Hz her şey değil. Şöyle düşünün 108 MP kamerayla 48MP kamera hangisi daha iyi diye sorsam siz 108 MP dersiniz ama 108 MP olan Note 11 Pro 48MP olan 15 Pro Max.

Bütçe yetmiyorsa değil. Keris 2 aimpoint fiyatına daha iyi Mouse'lar var. 8000Hz olması onu kablolu kullanabilmeyi değiştirmiyor. Kablolu 8000Hz kullanmak yerine herkes kablosuz 4000Hz kullanır. O noktada daha iyi veya daha ucuz modeller var zaten. Pulsar Xlite V3 veya Lamzu thorn gibi.

Aradaki 1000-1500TL farkı keris için vermeye değmez ama keris bütçesine çıkacak adam gider magnezyum kasa ürün alır.
Magnezyum kasalı mouse önerini bekliyorum.

Bütçe yetmiyorsa değil. Keris 2 aimpoint fiyatına daha iyi Mouse'lar var.
Önerin o zaman az önce yazdıklarınızdan hepsi keris 2 den kötü rtings en güvenilir karşılaştırma sitesi. Bir tane bile daha iyisini atsanız okeyim.

Son düzenleme:
Hocam anlatamıyorum galibe Hz her şey değil. Şöyle düşünün 108 MP kamerayla 48MP kamera hangisi daha iyi diye sorsam siz 108 MP dersiniz ama 108 MP olan Note 11 Pro 48MP olan 15 Pro Max.

Magnezyum kasalı mouse önerini bekliyorum.

Önerin o zaman az önce yazdıklarınızdan hepsi keris 2 den kötü rtings en güvenilir karşılaştırma sitesi. Bir tane bile daha iyisini atsanız okeyim.
Rtings boş bir site kronik sorunlu ürünleri bile yüksek puandan verdiğini gördüm.

Hani bide giriyosun siteye 2024 yaz için önerilen mouse'lara bakıyosun. G502 ve Basilisk V3 falan önermiş.

Ekipman hakkında ciddi bilgi istiyorsan o konular ile ünlenmiş yabancı youtuber'ları takip et böyle boş inceleme sitelerini değil.

Buyur magnezyum kasa

5000TL veren adam 750TL daha verir hem kablosuz 8000hz verebilen hemde magnezyum kasa bir mouse alabilecekken keris'e o parayı vermek dediğim gibi gereksiz. Belki sen satın aldın belki incelemelerini izledin ama piyasa hakkında detaylı bilgin olmadan sık ürün kullanan biri olmadan gidip sitelere bakıp yaa bu ürün daha iyi diğeri değil diye bir açıklama yapılmaz.

Lamzu thorn'un keris'e tek farkı da 650Ips olması ve gereksiz şekilde kablolu 8000hz sunması. Hadi zamanında 400ıps 40g'den 650ıps 50g'ye atılım yapıldığı için 3395 sensörleri övdük ama 100ıps farkı bırak seni ben bile anlayamam. Onca zamandır faceit level 10'da e-spor seviyesinde oynamama rağmen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı