Logitech G PRO X Superlight 2 vs Razer DeathAdder V3 Pro

SayDeath

Kilopat
Arkadaşım ile Logitech G PRO X Superlight 2 mi yoksa Razer DeathAdder V3 Pro arasına kaldım 18 / 9 fingertip kullanıcısıyım. Detaylı olarak anlatınız.

İkisini de almazdım.

İkisini de almazdım.

neden hocam acar misiniz

V3 Pro'daki fare tekerleği oldukça zayıf. İlk birkaç ayda sapıtmaya başlar, 1-2 yıl sonra da delirtir muhtemelen. Logitech de fiyatını hak etmiyor.
Ben açıkçası G pro x superligth 2'yi yeni gelen uptadetan sonra fiyattini gayette hakketiğini düşünüyorum, insanlar haklı olarak Logitech'ten yüksek polling rate istedi onuda yaptı ekstra dongle gerektirtmeden, sensöre yeni uptadeler getirdi DPİ ,IPS ,G artırıldı ve tepkime süresi azaltıldı piyasadaki en iyi sensörler arasına girdi, he fark edilir mi ? Tabiki hayır şuan bırak Hero 2'yi 5 sene önceki Hero bile aşırı düzeyde yeterli ve iyi bir sensör.

Scroll sorunu Razerlara göre çok daha az yaşanıyor, malzeme kalitesi Dav3 pro'dan daha iyi, switchleri optik çifte tıklama yapmaz.

Bende sevmiyordum fakat fikrim değişti bu fareye karşı.

5 bin liralık fare almam, önerme konusuna gelince de önermem. Alt tarafı fare bu, 2-3 bin TL aralığındaki fareler bir kullanıcının ihtiyacını gani gani doyururken bu paraları vermek bana göre saçmalık.

Yorumuma alıntı yapıp ama donanımı iyi demezseniz tartışma açısından daha iyi olur. Benim sorunum donanımla ilgili değil fiyat etiketiyle ilgili. Bir fare için 5 bin küsür TL fiyat kendinden yarı yarıya ucuz fareler hemen hemen aynı işlevi görüyorken benim için çok pahalıdır.

Bu arada ben ilk geldiğinde Mouse'de hata vardı şuradaki forumdan inceleyebilirsiniz, ürünü değişime gönderdim dün geldi şu an hiçbir sıkıntısı yok, Aula F75 ile beraber sorunsuz bir biçimde kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı