Logitech G PRO X Superlight için mouse pad önerisi

Qck kullandım birkaç sene boyunca artık kenarları erimeye başlamıştı masaya yapışıyordu. Bunun üzerine Fury S Pro aldım bir seneden uzun bir zaman oldu. Steelseries'e göre hala daha iyi bir şekilde ve ilk günkü gibi kayıyor bir seneyi geçmesine rağmen. Dikişli olduğu için de Steelseries gibi kenarlarının erime veya ayrılma derdi yok.

HyperX Fury S Pro mouse pad kesinlikle alma. Rezalet bir şey :) Kumaş yapısı çok kalitesiz. Mouse pad ilk başta çok tutarlı davranıyor, fakat zaman geçtikçe aim aldığın cross sanırsın mikro kekeleme yapıyor. Bu da mousepadten kaynaklı. Hangi oyunları oynuyorsun daha çok?

Mousen kötü bence ama arkadaşlarla kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık, Fury s Pro Speed olarak ve F/P olarak çok iyi.

Mousen kötü bence ama arkadaşlarla kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık, Fury s Pro Speed olarak ve F/P olarak çok iyi.
O zamanlar o mousepad varken kullandığım mouselar 3-4 taneydi. 2 tanesi Razer Viper, biri 8Khz olan, fakat bu sürümde 1000hz üzeri kronik sorunlar vardı. Diğer ikisi Logitech G403 Hero. Bir diğeri Zowie FK1 :p Şu an Logitech G Pro X Superlight var. Bunca zaman inan ki kullandığım mouse sayısı 30 tanedir. Mousepadler daha az. Geçen cuma günü eski sattığım Ryzen 5600x işlemcimi alan arkadaşa Razer Gigantus V1 mousepad hediye ettim. Bence en tutarlı mousepad Steelseries QCK Heavy. Bahsettiğiniz mousepad'in kumaş kalitesi gerçekten kötü. Bu yüzden kozmatik olarak dayanıklı. Ben de TenZ bir ara kullanıyor diye merak etmiştim ve denemiştim. İlk zamanlar çok iyiydi, fakat bir zaman sonra kullandığım mouseların sensörü takılmalar yapıyordu. Evet mis gibi kaymaya devam ediyordu, ama oyun içinde spray aim yaparken ya da uzak bir mesafeden 1tap denemelerinde tutarsız davranıyordu. Hatta o mousepad'ide yayıncı bir arkadaşıma hediye ettim o da mouse'unda bir problem olduğunu sandı :p Ben de böylece teyit etmiştim başka birisi üzerinden. Yanlış anlamayın ama bence siz bu konularda pek fazla deneyim yaşamamışsınız. Bu arada ben "speed" modelinden bahsetmedim. "HyperX FURY S Pro" olanı için yazdım. Düz siyah olanı.

Aklımdakiler. Sizce hangisini almalıyım ya da başka bir öneriniz var mı?

Speed mi yoksa Control Mousepad mi bakıyorsunuz?

Arkadaşlar ben de XRades 90x40 alacağım önerir misiniz?
Kullanıyorum, alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı