Yakında 2. el garantili Logitech G Pro X Superlight almayı düşünüyorum. Bu modeli kullandınız mı hiç daha önce? Kullandıysanız artılarını ve eksilerini yazar mısınız?
Çok detaylı bir incelemesini yaptı bir YouTuber arkadaşımız. Şu an en güncel Pixart sensörünü kullanıyor. Grip tape ve skatez yedekleriyle geliyor. Kablosu da çok güzel şarj süresi ve bağlantı stabilitesi de.
Aslında o mouse çok güzel ama fiyata yüzünden almak bana pek mantıklı gelmiyor onun yerine SteelSeries Aerox 3, Aerox 5, Glorious Model O gibi farelerin kablosuzlarına bakabilirsiniz fakat Logitech istiyorsanız G305 öneririm
Güzel bir mouse ama ağır mouse seviyorsanız iyi bir seçenek olmayabilir. Lamzu Atlantis ve Ninjutso Sora için konuşursak Reddit' de o mouselar ile ilgili sorun yaşayan insanlar görmüştüm.(Lamzu atlantis için özellikle)
Bende bir haftadır kullanıyorum logitech g pro x superlight ama orta tekerleği döndürürken ani takılma ve ters kaydırma oluyor, kronik bir sorun mu acaba?