Logitech G Pro X Superlight nasıldır?

Sukru Yz

Hectopat
Katılım
1 Kasım 2018
Mesajlar
61
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Yakında 2. el garantili Logitech G Pro X Superlight almayı düşünüyorum. Bu modeli kullandınız mı hiç daha önce? Kullandıysanız artılarını ve eksilerini yazar mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hak ettiğinden daha fazla fiyata satıldığı için sıfır, daha uygun ve daha iyi özelliklerde başka bir fare almayı düşünmez misin mesela Lamzu gibi?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok detaylı bir incelemesini yaptı bir YouTuber arkadaşımız. Şu an en güncel Pixart sensörünü kullanıyor. Grip tape ve skatez yedekleriyle geliyor. Kablosu da çok güzel şarj süresi ve bağlantı stabilitesi de.
 
Aslında o mouse çok güzel ama fiyata yüzünden almak bana pek mantıklı gelmiyor onun yerine SteelSeries Aerox 3, Aerox 5, Glorious Model O gibi farelerin kablosuzlarına bakabilirsiniz fakat Logitech istiyorsanız G305 öneririm
 
Lamzu Atlantis veya Ninjutso Sora öneririm size sıfır olarak alırsınız hem başınız ağrımaz.
 
Güzel bir mouse ama ağır mouse seviyorsanız iyi bir seçenek olmayabilir. Lamzu Atlantis ve Ninjutso Sora için konuşursak Reddit' de o mouselar ile ilgili sorun yaşayan insanlar görmüştüm.(Lamzu atlantis için özellikle)
 
Bende bir haftadır kullanıyorum logitech g pro x superlight ama orta tekerleği döndürürken ani takılma ve ters kaydırma oluyor, kronik bir sorun mu acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı