Logitech G PRO X Superlight Razer Viper V2 Pro

Bütçe
Fark etmez
Evet hocam devamı yok mu?😊 Ben de Gpx aldım fakat shape konusunda çok rahat edemedim. V2 proya dönmeyi düşünüyorum. Sizin gibi palm claw arası, bazen de finger gibi tutuyorum.
Hocam ben burayı tamamen unutmuşum kusura bakmayın 😅. Fareden gayet memnunum bütçesi olan herhangi birisi alıp kolay kolay pişman olmaz bence. Hafifliği gerçekten bayağı bir şaşırtıcı ve kullanışlı, oyunlarda gayet farkını görüyorsunuz. Benim önceki farem Logitech G102 Lightsync idi ve şekilleri gayet benziyor bu yüzden fareye karşı çok yabancılık hissetmedim. Fare büyüklüğü orta elli birisi için ideal, çok küçük veya çok büyük eliniz yoksa rahat rahat kullanırsınız. Şarj konusunda haftada, bazen 2 haftada bir şarj ediyorum. Günde çok fazla bilgisayar başında olmama rağmen şarj konusu hiçbir zaman sıkıntı olmadı. Ayrıca eklemek isterim ki kablosu da çok hafif ve rahatça şekil alabiliyor, şarjı bittiği zaman kabloyu takıp oynuyorum ve neredeyse hiçbir fark yok gibi. Başka sorunuz varsa memnuniyetle cevaplarım.

Gpx görüntüde çok kibar duruyor ama tutunca kaba ve rahat hareket ettirilemez hissettiriyor. Biraz yüksekliğin fazla ve ortada oluşu biraz da kenarların çok düz oluşundan sanırım. Plastik kalitesi hoşuma gitti. Viper mini den geçtim. V2 pronun dokusu da viper mini gibi kireçli bir yapıda sanıyorum. Tutuş konusunda da daha rahat edeceğimi düşünerek gpx i satışa çıkardım. 😇

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı