Logitech G PRO X Superlight'dan ucuz ve iyi fare önerisi

whobesuchamisfit

Hectopat
Daha fazla  
Tutuş şeklim claw grip veya palm grip, genellikle FPS oynuyorum ve G PRO X superlight fiyatına veya daha altına daha iyi bir seçenek var ise tavsiye alabilirim.

Daha ucuzlar nasıl olsa.

Tutuş şeklim claw grip veya palm grip, genellikle FPS oynuyorum ve G PRO X superlight fiyatına veya daha altına daha iyi bir seçenek var ise tavsiye alabilirim.

400 500 TL civarında DeathAdder essential alabilirsin 220 IPS ama malzemesi çok sağlam.

Daha ucuzlar nasıl olsa.

Soranın firma ilgisi nasıl hocam fare daha iyi olsa bile firmadan yana da tercih yapmak lazım.

araştırıcam hocam bunu da

Soranın firma ilgisi nasıl hocam fare daha iyi olsa bile firmadan yana da tercih yapmak lazım.

araştırıcam hocam bunu da
İkisi de neredeyse farklı ürünlerin distribütörleri, genelde iade almıyorlar ve çoğu kişi tarafından bu yüzden sevilmiyor. İkisinin de garantileri kendileri olması lazım, daha önce alım geçmişim olmadı. Yakınlarım sürekli alışveriş yapıyor, ve pek zararlarını görmediler bence gerekli ilgiyi veriyorlar.

Tek tek hepsini inceleyip firmaları vb araştıracağım şu an sabre Pro kullanıyorum ama takılma yapıyor sebebini anlayamadım o yüzden değiştireceğim firmalarda garanti vb bir şeye kafam yatmazsa mecbur Logitech'ten devam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı