Logitech G PRO X vs. HyperX Cloud Alpha S

erdal ekmekci

Kilopat
Daha fazla  
Sanırım en iyi FPS kulaklığı bu ikisi sizce? Hangisinde en iyi ses kasılır yardım edebilecek biri var mı?

Şu an da G430 Logitech kullanıyorum. Değiştirmeye gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer BlackShark V2. Alın, Synapse'dan bu ayarlar ile kullanın bana dua edeceksiniz.

1654301473631.png

Ben G Pro X'i denedim, kafamı çok sıktı ve kulağımı acıtmaya başladığı için iade ettim. Alpha S'i aldım ve çok daha rahat. Bundan önce Sennheiser GSP 300 kullanıyordum. O daha ağır olmasına rağmen kafamda yok gibiydi. Alpha S, 6-8+ saat kullandıktan sonra başımın üzerinde biraz baskı hissetmeye başlıyorum.
Bu siteden en ufak detayına kadar incelemelerini bulabilirsin:

Kısacası, G Pro 326 gram, sıkıştırma kuvveti 0.544 kg; Alpha S 322 gram, sıkıştırma kuvveti 0.408 kg. Ses özelleştirme (EQ) yapmak istiyorsan G Pro'yu tercih edebilirsin, ama daha rahat olsun diyorsan bence Alpha S genel kullanıcıyı daha memnun eder. Tercih meselesi.

Ben G PRO X'i denedim, kafamı çok sıktı ve kulağımı acıtmaya başladığı için iade ettim. Alpha S'i aldım ve çok daha rahat. Bundan önce Sennheiser GSP 300 kullanıyordum. O daha ağır olmasına rağmen kafamda yok gibiydi. Alpha S, 6-8+ saat kullandıktan sonra başımın üzerinde biraz baskı hissetmeye başlıyorum.

Kısacası, G PRO 326 gram, sıkıştırma kuvveti 0.544 kg; Alpha S 322 gram, sıkıştırma kuvveti 0.408 kg. Ses özelleştirme (EQ) yapmak istiyorsan G PRO'yu tercih edebilirsin, ama daha rahat olsun diyorsan bence Alpha S genel kullanıcıyı daha memnun eder. Tercih meselesi.

Tam anlamıyla katılıyorum. Ağrı suni deri padlerden olsa gerek kadife padleri deneyin ama onlarda ses izolasyonu yok. Cloud 2 yıllarca kullandım kablonun yıpranmasıyla kullanılamaz hale geldi. Arkadaş çok güzel bir kaynak vermiş size, kullanabilirsiniz ben de oradan karşılaştırıp alıyorum ürünleri. Blackshark v2 öneririm usb driver ile birlikte kullanıyorum, kablonun ince olması dışında memnunum.

Razer BlackShark V2. Alın, Synapse'dan bu ayarlar ile kullanın bana dua edeceksiniz.

Eki Görüntüle 1408616
arkadaşım almıştı ayarları gönderdim denesin değerlendiricem teşekkür ederim.
Ben G Pro X'i denedim, kafamı çok sıktı ve kulağımı acıtmaya başladığı için iade ettim. Alpha S'i aldım ve çok daha rahat. Bundan önce Sennheiser GSP 300 kullanıyordum. O daha ağır olmasına rağmen kafamda yok gibiydi. Alpha S, 6-8+ saat kullandıktan sonra başımın üzerinde biraz baskı hissetmeye başlıyorum.

Kısacası, G Pro 326 gram, sıkıştırma kuvveti 0.544 kg; Alpha S 322 gram, sıkıştırma kuvveti 0.408 kg. Ses özelleştirme (EQ) yapmak istiyorsan G Pro'yu tercih edebilirsin, ama daha rahat olsun diyorsan bence Alpha S genel kullanıcıyı daha memnun eder. Tercih meselesi.
teşekkürler incelemelere bakıyorum ama bana rahatlıktan ziyade ses kasma olayı lazım

Tam anlamıyla katılıyorum. Ağrı suni deri padlerden olsa gerek kadife padleri deneyin ama onlarda ses izolasyonu yok. Cloud 2 yıllarca kullandım kablonun yıpranmasıyla kullanılamaz hale geldi. Arkadaş çok güzel bir kaynak vermiş size, kullanabilirsiniz ben de oradan karşılaştırıp alıyorum ürünleri. Blackshark v2 öneririm usb driver ile birlikte kullanıyorum, kablonun ince olması dışında memnunum.
Kadife süngerleri de denedim, ama iyi hissettirmedi. Zaten çoktan iade ettim ve neredeyse 1 yıldır Alpha S ile gayet memnunum :D

İki kulaklığıda kullanan biri olarak FPS oyunlarında ses hangisinde daha iyi kasılıyor?

G PRO X'in ses profilini G HUB'dan istediğin gibi ayarlayabiliyorsun, o yüzden istediğin sesi elde etme şansın Alpha S'ten daha yüksek. Teknik olarak düşününce belirli frekansları G PRO ile daha belirgin yapabilirsin. Zaten benzer kulaklıklar. Ben alırken aralarında çok fiyat farkı olmadığı için ben daha konforlu olanı tercih ettim. Çok aklına takılıyorsa benim gibi Amazon'dan alabilirsin ki iade şansın olsun. Diğer firmalar iade konusunda sorun çıkarabiliyormuş diye okudum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı