Logitech G PRO X vs Razer Kraken V3

KlevFreecss

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Video Editör
Selamlar arkadaşlar;

Uzun süredir kulaklık arayışındayım, ilk önce kablosuzlardan başladım sonrasında düşük segment kablosuz fiyatına daha kaliteli kablolu kulaklık alabilme fikri daha hoş gelmeye başladı. Şimdilik Logitech G PRO X ve Razer Kraken v3 arasındayım. Benim için müzik performansı da önemli, evet biliyorum Gaming kulaklıklar bu konuda asla iyi olmadı ama yine de elle tutulur bir performans istiyorum. Sizce bu iki kulaklık arasından hangisini tercih etmeliyim? Alternatif Gaming kulaklık hatta Gaming kulaklık dışında PC'de kullanabileceğim ve kalitesiyle Gaming kulaklıktan çok daha fazla tatmin edebilecek kulaklıklar varsa da önerilerinizi almak isterim.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar;

Uzun süredir kulaklık arayışındayım, ilk önce kablosuzlardan başladım sonrasında düşük segment kablosuz fiyatına daha kaliteli kablolu kulaklık alabilme fikri daha hoş gelmeye başladı. Şimdilik Logitech G PRO X ve Razer Kraken v3 arasındayım. Benim için müzik performansı da önemli, evet biliyorum Gaming kulaklıklar bu konuda asla iyi olmadı ama yine de elle tutulur bir performans istiyorum. Sizce bu iki kulaklık arasından hangisini tercih etmeliyim? Alternatif Gaming kulaklık hatta Gaming kulaklık dışında PC'de kullanabileceğim ve kalitesiyle Gaming kulaklıktan çok daha fazla tatmin edebilecek kulaklıklar varsa da önerilerinizi almak isterim.

İyi sosyaller.
G pro x LOL versiyonu 3800 TL bence hala alınabilir diye düşünüyorum, eğer çok çıkmak istemiyorsan Cloud 3 al derim

Logitech G Pro X gerek oyun gerek müzik kalitesi olarak bence gayet güzel bir kulaklık ancak G Hub denen yazılım yüzünden bir daha logitech almamaya yemin ettim. Sesler normalde biraz tiz geliyor, eğer istersen program üzerinden bassları yükseltmen gerekiyor. Orada da biraz dikkatli olmak lazım zira bassları biraz fazla yükseltirsen yüksek seste cızırtılar başlıyor.

Bütçe me tam olarak ?
0-4000 arası. G Pro X daha fazla diyebilirsin ama hayır, LoL kaplamalı versiyonu daha ucuz her ne kadar LoL oynamasam da değerlendirebilirim :D

G pro x LOL versiyonu 3800 TL bence hala alınabilir diye düşünüyorum, eğer çok çıkmak istemiyorsan Cloud 3 al derim
Cloud 3 müzikte berbat diyorlar, deneyim etme şansın oldu mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı