Logitech G PRO X vs SteelSeries Arctis Nova Pro

cany98

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, çoğunlukla oyun oynuyorum ama gündelikte kullandığım oluyor tabii ki. İki modelin de kablolusunu düşünüyorum, G PRO'nun kablosuzunu deneyip memnun kalmayıp iade etmiştim o yüzden kablosuz düşünmüyorum. G PRO 4.5-5k bandında olup, Nova Pro 6-7k fiyat bandında. Kullanan, deneyimleyen arkadaşlardan fikir önerileri bekliyorum. Bütçem maksimum 7000 TL'ye çıkabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Nova Pro öneririm Nova 7 kullanıyorum programını hiç sevmiyorum ama. Logitech'ın G HUB'ı bence daha güzel Superlight ile kullandığım için söylüyorum. Neden kablolu hocam? Bütçeniz kablosuzlara yetiyor.

Nova Pro öneririm Nova 7 kullanıyorum programını hiç sevmiyorum ama. Logitech'ın G HUB'ı bence daha güzel Superlight ile kullandığım için söylüyorum. Neden kablolu hocam? Bütçeniz kablosuzlara yetiyor.
G Pro'nun kablosuzunu denedim, ses tekerleğinin Windows'a bağlı olması ve mikrofonunun çok ucuz ses üretmesi hayal kırıklığına uğrattı. O fiyat bandında çok komik gelen şeyler bunlar bence. Kablolu versiyonu arkadaşımda var daha çok hoşuma gitti o yüzden ikisinin de kablolusunu düşünüyorum. Kablosuz olarak öneriniz neler olur?

Arctis 7 olabilir hocam bendekini önermiyorum. Arctis 9 olabilir ya da.

Nova pro. G pro x'te güzel fakat nova pro seviyesinde değil. İade etme sebebin ses kalitesi ise oyuncu kulaklıklarının seni tatmin etmemesi muhtemel.

Nova pro. G pro x'te güzel fakat nova pro seviyesinde değil. İade etme sebebin ses kalitesi ise oyuncu kulaklıklarının seni tatmin etmemesi muhtemel.
Yaklaşık 6-7 senedir Steelseries Arctic 5 kullanıyorum sadece artık bozulmaya başladığı için değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…