Logitech G PRO X vs SteelSeries Arctis Nova Pro

cany98

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, çoğunlukla oyun oynuyorum ama gündelikte kullandığım oluyor tabii ki. İki modelin de kablolusunu düşünüyorum, G PRO'nun kablosuzunu deneyip memnun kalmayıp iade etmiştim o yüzden kablosuz düşünmüyorum. G PRO 4.5-5k bandında olup, Nova Pro 6-7k fiyat bandında. Kullanan, deneyimleyen arkadaşlardan fikir önerileri bekliyorum. Bütçem maksimum 7000 TL'ye çıkabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, çoğunlukla oyun oynuyorum ama gündelikte kullandığım oluyor tabii ki. İki modelin de kablolusunu düşünüyorum, G PRO'nun kablosuzunu deneyip memnun kalmayıp iade etmiştim o yüzden kablosuz düşünmüyorum. G PRO 4.5-5k bandında olup, Nova Pro 6-7k fiyat bandında. Kullanan, deneyimleyen arkadaşlardan fikir önerileri bekliyorum. Bütçem maksimum 7000 TL'ye çıkabiliyor.

Nova Pro öneririm Nova 7 kullanıyorum programını hiç sevmiyorum ama. Logitech'ın G HUB'ı bence daha güzel Superlight ile kullandığım için söylüyorum. Neden kablolu hocam? Bütçeniz kablosuzlara yetiyor.

Nova Pro öneririm Nova 7 kullanıyorum programını hiç sevmiyorum ama. Logitech'ın G HUB'ı bence daha güzel Superlight ile kullandığım için söylüyorum. Neden kablolu hocam? Bütçeniz kablosuzlara yetiyor.
G Pro'nun kablosuzunu denedim, ses tekerleğinin Windows'a bağlı olması ve mikrofonunun çok ucuz ses üretmesi hayal kırıklığına uğrattı. O fiyat bandında çok komik gelen şeyler bunlar bence. Kablolu versiyonu arkadaşımda var daha çok hoşuma gitti o yüzden ikisinin de kablolusunu düşünüyorum. Kablosuz olarak öneriniz neler olur?

G PRO'nun kablosuzunu denedim, ses tekerleğinin Windows'a bağlı olması ve mikrofonunun çok ucuz ses üretmesi hayal kırıklığına uğrattı. O fiyat bandında çok komik gelen şeyler bunlar bence. Kablolu versiyonu arkadaşımda var daha çok hoşuma gitti o yüzden ikisinin de kablolusunu düşünüyorum. Kablosuz olarak öneriniz neler olur?

Arctis 7 olabilir hocam bendekini önermiyorum. Arctis 9 olabilir ya da.

Nova pro. G pro x'te güzel fakat nova pro seviyesinde değil. İade etme sebebin ses kalitesi ise oyuncu kulaklıklarının seni tatmin etmemesi muhtemel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı