Logitech G PRO X Wireless kulaklık uğultu sesi

İade edin bence bu fiyatta böyle bir sorun nasıl kabul edilebilir ki. Size benim de yeni aldığım bu kulaklığı öneriyorum çok memnunum yazılımı falan diğer markalardan çok önde kesinlikle dip ses vs. gibi bir duurmu da yok hem de yeni seri.

Kendi kulaklığımı iade ettim paranın hesabıma yatmasını bekliyorum, şu an için nova 7 gözüme çarptı artıları eksileri nelerdir? Deneyimlerinizi paylasır mısınız?

ATILARI
Genel olarak kaliteli bir ürün ses konusunda zaten piyasada daha üstü yok bence şuan yeni olduğu için. Ayrıca ses kalitesi kötü olma ihtimali yok çünkü zaten yazılımıyla sonar ayarlarını istediğiniz gibi yapabiliyosunuz üstüne adamlar her oyun için farklı ses profilleri yapmış dilerseniz direk onları seçebiliyosunuz. Mikrafonda aynı şekil istediğiniz gibi tonları ayarlayabiliyosunuz ama yine bunda da standart modlar da var. Pil ömrü çok iyi wifi bağlantısı sorunsuz konforlu bi kulaklık.
En güzeli de farklı ses çıkışları ayarlayıp örneğin discorddan gelen sesleri temiz olucak şekilde oyundan gelenleri bası azaltılmış daha iyi ses kasıcak şekilde spotifydan gelenleri daha yüksek basslı müzik zevkini vericek şekilde gibi ayarlayabiliyorsunuz. Bu mesela warzone da kötü mikrafonlu oyuncuların kulağınızı kanatmasının önüne geçiyor.

Ancak SS engine programını mutlaka iyice kurcalayın. Örneğin ben ilk aldığımda dip ses falan var sanıyodum kulaklıkta meğer kulaklığın mikrafondaki sesleri kulağa verme gibi bir ayarı varmış onu kapatmak gerekiyomuş mesela gibi gibi birçok özelliği var.

EKSİLERİ
Eski arcits serisine göre daha fazla sıkıyo kulakları.

ATI'ları.
Genel olarak kaliteli bir ürün ses konusunda zaten piyasada daha üstü yok bence şu an yeni olduğu için. Ayrıca ses kalitesi kötü olma ihtimali yok çünkü zaten yazılımıyla sonar ayarlarını istediğiniz gibi yapabiliyosunuz üstüne adamlar her oyun için farklı ses profilleri yapmış dilerseniz direk onları seçebiliyosunuz. Mikrofonda aynı şekil istediğiniz gibi tonları ayarlayabiliyosunuz ama yine bunda da standart modlar da var. Pil ömrü çok iyi Wi-Fi bağlantısı sorunsuz konforlu bir kulaklık.
En güzeli de farklı ses çıkışları ayarlayıp örneğin Discord'dan gelen sesleri temiz olacak şekilde oyundan gelenleri bası azaltılmış daha iyi ses kasacak şekilde Spotify'dan gelenleri daha yüksek basslı müzik zevkini verecek şekilde gibi ayarlayabiliyorsunuz. Bu mesela Warzone da kötü mikrofonlu oyuncuların kulağınızı kanatmasının önüne geçiyor.

Ancak SS Engine programını mutlaka iyice kurcalayın. Örneğin ben ilk aldığımda dip ses falan var sanıyordum kulaklıkta meğer kulaklığın mikrofondaki sesleri kulağa verme gibi bir ayarı varmış onu kapatmak gerekiyormuş mesela gibi gibi birçok özelliği var.

Eksileri.
Eski arcits serisine göre daha fazla sıkıyor kulakları.

Ben mesela G PRO X'i cok sevdim özellikleri, ses kalitesi, mikrofonu vs çok güzel bir cihaz fakat arka planda bir şey çalmıyorken normal masaüstünde vs cok dipten bir hışırtı sesi geliyordu hatta kulaklık PC'ye baglı degilken bile geliyordu. Üstelik çekim mesafeside kısaydı arada duvar olmamasına ragmen 6-7 metrede baglantı kopuyordu.

Kullandığım Nova 7'de kesinlikle dip ses falan yok 0 direk çekim mesafesi eminim G PRO X'den daha iyidir. Bide ayrıyetten bluetooth özelliği de var hem pc den wifi ile hem bluetooth'dan telefona mesela aynı anda bağlantı yapabiliyorsun.

Kullandığım Nova 7'de kesinlikle dip ses falan yok 0 direk çekim mesafesi eminim G PRO X'den daha iyidir. Bide ayrıyetten bluetooth özelliği de var hem pc den wifi ile hem bluetooth'dan telefona mesela aynı anda bağlantı yapabiliyorsun.
peki mikrofon kalitesi olarak nasıl,youtubede izledigim kadarıyla biraz robotik ve yetersiz ses veriyor gibi mikrofonu

Kablosuz bir mikrafon sonuçta ben memnunum zaten dilediğin gibi ayarlayabiliyorsun yazılımından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı