E emraydn1329 Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 90 9 Kasım 2021 #31 Logitech Pro X ile Arctis Pro rakip değildir kullanırsanız anlarsınız SteelSeries bu işin Ferrari'si kulaklık sektöründe Logitech rakibi değil.
Logitech Pro X ile Arctis Pro rakip değildir kullanırsanız anlarsınız SteelSeries bu işin Ferrari'si kulaklık sektöründe Logitech rakibi değil.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 9 Kasım 2021 #32 Mukemmel bir metafor. Kulaklik sektorunun Ferrari'si
KAPTANJACK Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 231 Çözümler 1 Yer TR 3 Mart 2023 #33 Tamerks34 dedi: Hayır daha ulaşmadı bekliyorum. (yurt dışından aldığım için geç gelecek ama ben 14 gün içinde gelir diye tahmin ediyorum) Genişletmek için tıkla... Hocam G PRO X i kullanıyormusunuz halen daha, bilgi verirmisiniz bende düşünüyorum wireless modelini.
Tamerks34 dedi: Hayır daha ulaşmadı bekliyorum. (yurt dışından aldığım için geç gelecek ama ben 14 gün içinde gelir diye tahmin ediyorum) Genişletmek için tıkla... Hocam G PRO X i kullanıyormusunuz halen daha, bilgi verirmisiniz bende düşünüyorum wireless modelini.
Mustava Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #34 Hocam selamlar, siz aldınız mı g pro x veya arctis pro veya başka bir şey memnun musunuz KAPTANJACK dedi: Hocam G PRO X i kullanıyormusunuz halen daha, bilgi verirmisiniz bende düşünüyorum wireless modelini. Genişletmek için tıkla... Siz bir şey aldınız mı memnun musunuz
Hocam selamlar, siz aldınız mı g pro x veya arctis pro veya başka bir şey memnun musunuz KAPTANJACK dedi: Hocam G PRO X i kullanıyormusunuz halen daha, bilgi verirmisiniz bende düşünüyorum wireless modelini. Genişletmek için tıkla... Siz bir şey aldınız mı memnun musunuz
KAPTANJACK Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 231 Çözümler 1 Yer TR 6 Ağustos 2024 #35 Mustava dedi: Siz bir şey aldınız mı memnun musunuz Genişletmek için tıkla... G PRO X almıştım, kulakları çok sıkıyordu iade ettim. Stüdyo kulaklığı aldım.
Mustava dedi: Siz bir şey aldınız mı memnun musunuz Genişletmek için tıkla... G PRO X almıştım, kulakları çok sıkıyordu iade ettim. Stüdyo kulaklığı aldım.