Biraz ucuz olması beni tedirgin ediyor en iyi ben Logitech G PRO X alayım umarım memnun kalırım :/
Merhaba ben de Logitech G PRO X almayı düşünüyorum memnun musunuz FPS oyuncusuyum.
Biraz ucuz olması beni tedirgin ediyor en iyi ben Logitech G PRO X alayım umarım memnun kalırım :/
Rahatlıkla alabilirsin. İçerisinde EQ seçenekleri mevcut.Merhaba ben de Logitech G PRO X almayı düşünüyorum memnun musunuz FPS oyuncusuyum.
Uzun kullanımda rahatsız ediyor mu tek merakım bu şuan ?Rahatlıkla alabilirsin. İçerisinde EQ seçenekleri mevcut.
Uzun kullanımda rahatsız ediyor mu tek merakım bu şu an?
Merhaba ben de Logitech G PRO X almayı düşünüyorum memnun musunuz FPS oyuncusuyum.
Gelince deneyimlerinizi yazar mısınız?Sipariş verdim bekliyorum.
G Pro X öyle bir kulaklık ki biri sesi yok diyor diğeri çok iyi diyor diğeri rahat diyor diğeri değil diyor. Ben de alacaktım. Son anda 1000 TL verip riske girmeye gerek yok dedim. Razer Blackshark V2 aldım. Son kez bu modele de bakabilirsiniz. G Pro X umarım bir sıkıntısı olmaz. Hayırlı olsun.Sipariş verdim bekliyorum.
Gelince deneyimlerinizi yazar mısınız?
G PRO X öyle bir kulaklık ki biri sesi yok diyor diğeri çok iyi diyor diğeri rahat diyor diğeri değil diyor. Ben de alacaktım. Son anda 1000 TL verip riske girmeye gerek yok dedim. Razer blackshark V2 aldım. Son kez bu modele de bakabilirsiniz. G PRO X umarım bir sıkıntısı olmaz. Hayırlı olsun.
Merhabalar kulaklık elinize ulaştıysa memnun musunuz acaba?Tabii.
Öven övüyor gömen gömüyor. Ben riske girip alacağım çünkü bu fiyata beni üzeceğini sanmıyorum.
Merhabalar kulaklık elinize ulaştıysa memnun musunuz acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.