Logitech G102 alınır mı?

nefebe

Centipat
Daha fazla  
Logitech G102 almayı düşünüyorum sizce sensörü iyi mi, yani beni kaç yıl götürür?
Eğer kötüyse güzel ve ucuz bir mouse önerir misiniz?

Mevcut mouse: Sgm X7 Pro.

Alınmaz fosil cihaz yanlış hatırlamıyorsam çift tıklama sorununa var.

Ben yıllarca kullandım şu aralar çift tıklama sıkıntısı yapmaya başladı ama başka bir sıkıntı çıkarmamıştı. Eski bir mouse ama bence daha iyi alınabilir artık. Ek olarak kullanımı çok rahat, küçük ve hafif.

G102 Logitech'in en ucuz ürünü olmasına rağmen iyi bir faredir. Minimum 2 yıl çok rahat kullanırsınız. Ama yok farklı ürünler de öner bana diyorsan 2020 yılında aldığım bu fareyi hala kullanıyorum, hiçbir sıkıntısı yok. Taş gibi. İstersen görsel gönderebilirim.

Alinmaz, cunku sensoru eski. Cift tiklama sorunu Lightsync ile cozuldu, ancak ortadaki tekerlek cift tikliyor benim. Kendim kullanıyorum. Daha iyi alternatif varken onermem. Delux M800 3389 sensorlu farem var ama elime G102 daha iyi uydugundan onu kullanıyorum.

Veya SteelSeries Prime'ya da @Burak2134 dediği gibi Razer DeathAdder serisinden mi almalıyım?

@Prime777 SteelSeries Prime almayı kararlaştırdım sence iyi bir mouse mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…