Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben yıllarca kullandım şu aralar çift tıklama sıkıntısı yapmaya başladı ama başka bir sıkıntı çıkarmamıştı. Eski bir mouse ama bence daha iyi alınabilir artık. Ek olarak kullanımı çok rahat, küçük ve hafif.
G102 Logitech'in en ucuz ürünü olmasına rağmen iyi bir faredir. Minimum 2 yıl çok rahat kullanırsınız. Ama yok farklı ürünler de öner bana diyorsan 2020 yılında aldığım bu fareyi hala kullanıyorum, hiçbir sıkıntısı yok. Taş gibi. İstersen görsel gönderebilirim.
Alinmaz, cunku sensoru eski. Cift tiklama sorunu Lightsync ile cozuldu, ancak ortadaki tekerlek cift tikliyor benim. Kendim kullanıyorum. Daha iyi alternatif varken onermem. Delux M800 3389 sensorlu farem var ama elime G102 daha iyi uydugundan onu kullanıyorum.