airenxa
Decipat
Nexus air v1 hocam.Yok hocam Max 750'ye yok mu alınabilecek.
Nexus air v1 hocam.Yok hocam Max 750'ye yok mu alınabilecek.
Alınmaz kablosu kronik sorunlu bozuluyor.Alınır mı? 735 TL ayrıca yazılımı var mı?
Hayır hocam kullanıyorum hiç yaşamadım daha.
Hayır hocam bende bir sorun yok.Hocam bir de ben bunun kablolu versiyounu kullanıyorum kaliteli mouse ama yazılımı çalışmıyor mouse yi takın diyor başka bilgisayardada denedim olmadı kablosuzunda da böyle bir sorun var mıdır?
Eğer alacaksanız LOGITECH G G102 LIGHTSYNC 8000 DPI RGB KABLOLU GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 590 TL kargo dahil değil.
Hayır hocam bende bir sorun yok.
Usb oluyor hocam diğer ucu.Hocam bir de bunların çakması oluyormuş galiba bu da çakma değildir değil mi? N11 de yorumlarda çakma olduğunu belirten biri vardı.
Bir de içindem çıkan Type-C kablosunun bir ucu USB oluyor değil mi? Veya Type-C'ye Type-C mi?
Rica ederiz.Claws nexus Air V1 almaya karar verdim yardımlarınız için teşekkürler.
Claws nexus Air V1 almaya karar verdim yardımlarınız için teşekkürler.
Logitech markasına kronik dediysek emin ol bu uründe sorun yaşama ihtimalin çok daha yüksek ucuz etin yahnisi yenmez. 800 liraya Wireless mouse'mu olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.