Xrades mouse pad Control mü?

Hocam başka bir yerde de aynı şekilde yorumun vardı. Sırf sen aldın diye en iyisinin o olduğunu niye iddia ediyorsun? Görüldüğü üzere çok bilgili değilsin konuda bu inadın ne manası var? Önerme demiyorum öner tabii de en iyisi bu boş ver tavırlarına girme yani.
Ben aldım kullanıyorum çok kaliteli o yüzden öneriyorum. Ben kendi aldığım mal iyi olmasa zaten önermem, kötü olduğunda gömmesini de bilirim rahat ol.

Sanırım başka mouse pad kullanmamışsın çok kaliteli diyorsun.
Aksine aşağıdaki ürünü bile eskittim.
Şuankini 150₺ indiirmde aldım ışıkları olsun dokusu çok kaliteli 1500₺ lik razer bana aratmıyor.
Daha kaliteli bir ürn varsa gönder link alıp deneyeyim.

Razer Firefly V2​

Aksine aşağıdaki ürünü bile eskittim.
Şuankini 150₺ indiirmde aldım ışıkları olsun dokusu çok kaliteli 1500₺ lik razer bana aratmıyor.
Daha kaliteli bir ürn varsa gönder link alıp deneyeyim.

Razer Firefly V2​

Ben aldım kullanıyorum çok kaliteli o yüzden öneriyorum. Ben kendi aldığım mal iyi olmasa zaten önermem, kötü olduğunda gömmesini debilirim rahat ol.

Diğerlerini kullanmadan bu en iyisi demek ayrı bunu kullanıyorum memnunum demek ayrı. Memnuniyetini söylerken bile özelliklerinin farkında değilsin önerdiğin ürünün.

Benim masanın 2 katı bu yarısını satsalar alırdım 😅

Diğerlerini kullanmadan bu en iyisi demek ayrı bunu kullanıyorum memnunum demek ayrı. Memnuniyetini söylerken bile özelliklerinin farkında değilsin önerdiğin ürünün.

F/P benim aldığım, dikişleri olsun ebatı, mouse tutuşu, dokusu süper daha ne olsun mouse padden daha bekleyebilirim ki adama kendi HS mi atsın 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim masanın 2 katı bu yarısını satsalar alırdım 😅

F/P benim aldığım, dikişleri olsun ebatı, mouse tutuşu, dokusu süper daha ne olsun mouse padden daha bekleyebilirim ki adama kendi HS mi atsın 😅

Control, Speed mouse pad gibi şeyleri duydun mu daha önce? Keza F/P lafı geçmedi, 1500 TL'lik Razer mousepadi aratmıyor dedin.

Control, Speed mouse pad gibi şeyleri duydun mu daha önce? Keza F/P lafı geçmedi, 1500 TL'lik Razer mousepadi aratmıyor dedin.

Ben yıllarca 5₺'lik mouse pad ile CS'de global ranka çıktım. Çok da önemli değil, çoğu markadan yerleştiriyor. Önemli olan bilek :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı