AbuzerDAG Centipat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 221 Yer Bikini Bottom 9 Ekim 2024 #1 Farenin içine galiba su kaçtı, ışıkları yanıyor ama aygıt yöneticisinde göremiyorum. Dün pirince yatırdım ama bir sonuç alamadım. Faremi hayata döndürmenin bir yolu var mıdır?
Farenin içine galiba su kaçtı, ışıkları yanıyor ama aygıt yöneticisinde göremiyorum. Dün pirince yatırdım ama bir sonuç alamadım. Faremi hayata döndürmenin bir yolu var mıdır?
Tahak3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #2 İçini temizleyebilirseniz iyi olur ama düzeleceğini zannetmiyorum. Ben eskiden bu mouseyi kullanıyordum altındaki kauçuk malzemeler kötüydü. Artı 0 Eksi
İçini temizleyebilirseniz iyi olur ama düzeleceğini zannetmiyorum. Ben eskiden bu mouseyi kullanıyordum altındaki kauçuk malzemeler kötüydü.