Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Son zamanlarda faremde bir sorun olduğunu farkettim.
Windows 20H2 sürümüne yükselttikten sonra faremin sol tıkında temassızlık gibi bir şey hissettim.
Rocket League oyununda Turbo'ya bastığımda nadiren saniyelik, kesilip geri geliyordu.
Sonra internette "mouse click test" sitelerine girdim.
Ve şunu fark ettim: 1 kez bastığımda nadiren 2 kez algılıyor.
Sorularım şu: Bu sorun neden var?
Fareyi alalı 3 ay falan oldu ve ona çok iyi baktığıma inanıyorum.
Sizce Windows 20H2 sürümünden mi kaynaklı?
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bir arkadaşım da 20H2'ye geçince fare ile sağ tık sorunu yaşadığını söylemişti. Benim farem Logitech G102, arkadaşımınki ise Corsair Harpoon.
Technopat'in hangi incelemesinde yazıyor. Bir tanesini buldum şöyle yazıyor.
Daha önceki 203 modellerinde bazı fareler bir iki yıl içerisinde çift tıklama sorunu gelişebiliyordu. Öte yandan bu sorun ile karşılaşmayan çok ciddi bir kullanıcı kitlesi de var. Yeni modelde benzer bir sorunun olup olmadığını da bir iki yıl içerisinde anlayacağız. Zira biz incelerken bu yeni fare sorunsuz çalışıyor.
Yani şu an için uzun kullanmadan bunu bilmenin pek imkanı yok gibi görünüyor.
G203 LightSync ile yeni bir fiyat performans oyuncu faresi adayı karÅımızda! Peki Logitech bu modelde G203'ü nasıl geliÅtirmiÅ, neler sunuyor? Oyun
Yanlış hatırlamıyorsam Faturanın resmini, ürünün altındaki seri numarasının resmini ve bir kağıda o günün tarihini ve seri numarasını yazıp ürünün altındaki seri numarasıyla gözükecek şekilde kısa bir video istemişlerdi. Desteğe yazın beklemeyin. 2 haftalık bir yazışma sürecinin sonunda Hollanda'dan kargoyu gönderdiler ve 3 gün içerisinde geldi.
Yanlış hatırlamıyorsam Faturanın resmini, ürünün altındaki seri numarasının resmini ve bir kağıda o günün tarihini ve seri numarasını yazıp ürünün altındaki seri numarasıyla gözükecek şekilde kısa bir video istemişlerdi. Desteğe yazın beklemeyin. 2 haftalık bir yazışma sürecinin sonunda Hollanda'dan kargoyu gönderdiler ve 3 gün içerisinde geldi.
Mail olarak atmışlardır faturayı yada hesabınız üzerinden talep edebiliyorsunuz sanırım. Bence siz direk Logitech desteğe yazın. Size önce yapmanız gereken bi kaç bişey söyleyecekler. Onların hepsini denediğinizi fakat sorunun devam ettiğini belirtin. Ondan sonra gerekli şeyleri istedikleri zaman belirtip gönderirsiniz. Vakit kaybetmeyin en fazla fatura isterlerse Amazon ile iletişime geçip fatura talep edersiniz. İşlem belki bir hafta uzayabilir ama yazışmaktan öteye geçmeyecek zaten. Yazışarak çözülecek sorununuz.