Logitech G102 çift tıklıyor

SytxPng

Hectopat
Merhaba. Logitech G102 Lightsync mouse sahibiyim, alalı 3 yıl oldu. FPS oyunları oynayan birisiyim ve 3 yıldır memnuniyetle kullanıyordum. Fakat son zamanlarda çift tıklama sorunu yaşamaya başladım. Mouse sol tuşu tek tıklamada çift tıklıyor bazen. Ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Miyadını yitirniş yeni mouse alman lazım.

İyi bile dayanmış G305 bana 1 yıl falan zor dayanmıştı.

Merhaba. Logitech G102 Lightsync mouse sahibiyim, alalı 3 yıl oldu. FPS oyunları oynayan birisiyim ve 3 yıldır memnuniyetle kullanıyordum. Fakat son zamanlarda çift tıklama sorunu yaşamaya başladım. Mouse sol tuşu tek tıklamada çift tıklıyor bazen. Ne yapmam gerekir?

Internette cozulen bir Technopat konusu var ayni bu sorunla ilgili.

FPS oyunlarında hızlı flickleri okumayan rezil bir mouse bence tamiri için daha da para dökme bir bütçe belirle yeni bir mouse al.

Benim G305 de çift tıklamaya başlamıştı. Üstündeki 20 milyon ömürlü switchleri 100 milyonla değiştirdim 10 sene daha kullanırım. Maliyet 250 TL.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şansını deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı