emrekka Kilopat Katılım 21 Eylül 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2018 #1 Merhabalar; CS:GO oynarken arada karakterim sanki +left yazmışım gibi dönüyor. Sonra fareye dokununca duruyor. (Driverlar yüklü).
Merhabalar; CS:GO oynarken arada karakterim sanki +left yazmışım gibi dönüyor. Sonra fareye dokununca duruyor. (Driverlar yüklü).
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 14 Nisan 2018 #2 Logitech Gaming Software Bu uygulamada herhangi bir ayar yaptınız mı? Artı 0 Eksi
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 15 Nisan 2018 #3 Aynı sorun Valve'a bağlı nerdeyse bütün oyunlarda benim başıma gelmişti bi ara. Sonra nedensizce bi anda yok oldu. Kullandığım mouse: A4Tech X7 Nedenini bilmiyorum ama 1 yıl içinde attığım 3-4 kere temiz format bunu yok etmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Aynı sorun Valve'a bağlı nerdeyse bütün oyunlarda benim başıma gelmişti bi ara. Sonra nedensizce bi anda yok oldu. Kullandığım mouse: A4Tech X7 Nedenini bilmiyorum ama 1 yıl içinde attığım 3-4 kere temiz format bunu yok etmiş olabilir.
KS KS emrekka Kilopat Katılım 21 Eylül 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2018 #4 Bayram Şenakar dedi: Logitech Gaming Software Bu uygulamada herhangi bir ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir ayar yapmadım sadece dpi değiştirdim Artı 0 Eksi
Bayram Şenakar dedi: Logitech Gaming Software Bu uygulamada herhangi bir ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir ayar yapmadım sadece dpi değiştirdim