Logitech G102 ışığı nasıl olmalı?

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar logitech g102 mouse aldım yazılımından renklerini düzenledim sizce logitechin kendi hazırladığı modlar ile durmadan değişen renk mi yapayım yoksa sabit mi?
1684323799633.png

Şahsen ben yavaş yavaş renk geçiş modunu seviyorum. Tek renk hoşuma gitmiyor.

Niye boş konu açıyorsunuz hocam? İstediğiniz rengi yapabilirsiniz, niye bize soruyorsunuz?
Sizlerin de fikirlerini almak istedim hocam

Şahsen ben yavaş yavaş renk geçiş modunu seviyorum. Tek renk hoşuma gitmiyor.
Yani bende kararsız kaldım şuanki rek güzel duruyor ama değişmesi de iyi kararsız kaldığım için size sorayım dedim

Klavyenize ve masanızdaki başka eşyalara göre ayarlayabilirsiniz, ben laptop klavyesi kullandığımda kırmızı olduğu için kırmızı, klavyeyi taktığımda yeşil olduğu için yeşil kullanıyorum. İlla sabit kalmak zorunda değil, bazen ikisini de RGB değil de sırayla renkler gelecek şekilde (modun adını bilmiyorum) ayarlıyorum.

Klavyenize ve masanızdaki başka eşyalara göre ayarlayabilirsiniz, ben laptop klavyesi kullandığımda kırmızı olduğu için kırmızı, klavyeyi taktığımda yeşil olduğu için yeşil kullanıyorum. İlla sabit kalmak zorunda değil, bazen ikisini de RGB değil de sırayla renkler gelecek şekilde (modun adını bilmiyorum) ayarlıyorum.
Klavyem sabit gökkuşağı renkinde kulaklığımda rgb yok.

Hocam iade etme şansınız var mı? Kötü bir fare çünkü fiyatına göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı