Logitech G102 Lightsync 1000 Hz vs 500 Hz

• Konuyu başlatan Matany
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.570
Yaklaşık 1 hafta önce G102 Lightsync aldim. Önceden Prodigy kullanıyordum fakat Lightsync'de 1000 Hz kullaninca Prodigy'de ki gibi değil daha hassas geliyor. İstediğim hareketleri yapamıyorum gibi geliyor. CS:GO'da fakat dün forumda polling Rate ayarini 500 Hz deneyin gibi bir konu gördüm ve 500 Hz'de aim daha stabil gibi geldi bana. Sizce 500 Hz'de oynamak eksi yaratır mı veya sizce iade etmeli miyim?

Yaklaşık 1 hafta önce G102 Lightsync aldim. Önceden Prodigy kullanıyordum fakat Lightsync'de 1000 Hz kullaninca Prodigy'de ki gibi değil daha hassas geliyor. İstediğim hareketleri yapamıyorum gibi geliyor. CS:GO'da fakat dün forumda polling Rate ayarini 500 Hz deneyin gibi bir konu gördüm ve 500 Hz'de aim daha stabil gibi geldi bana. Sizce 500 Hz'de oynamak eksi yaratır mı veya sizce iade etmeli miyim?

Merhaba sizin kullandığınız mouse modelini kullanan çoğu kişi bu yorumu yapıyor mesela kendimden örnek vereyim ben ASUS TUF Gaming M3 mouse kullanıyorum oyun içi mouse ayarlarımı 800DPI 1000Hz 12ms olacak şekilde kullanıyorum ve 1000Hz de dediğiniz durumu hiç yaşamadım bende merakat edip fareyi 500Hz yapıp tekrar oyuna girdim testi yaptığım oyun CS bu arada ve evet 500 Hz de daha az stabil olduğunu fark ettim sorunun optikte veya mouse sürücüsünde olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı