Logitech G102 Lightsync mouse hızlanıyor ve yavaşlıyor

• Konuyu başlatan BoraV
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.481

BoraV

Femtopat
Daha fazla  
Mouse yeni aldım 2-3 hafta iyiydi fakat sonra mouse kendiliğinden hızlanıyor yavaşlıyor Valorant'ta da çok belli oluyor. DPI 800 hassasiyet 2.6 yapıyorum 2.5 yapıyorum ama hala hızlı. Önceki Mouse'umu da bu sebepten değiştirmiştim çözümü bulamadım birkaç aydır bu durum böyle. Masaüstünde de hızlı Valorant değil sadece yardımcı olursanız bilginiz varsa çok iyi olur benim için. Mouse G203 Lightsync 102 ile aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse yeni aldım 2-3 hafta iyiydi fakat sonra mouse kendiliğinden hızlanıyor yavaşlıyor Valorant'ta da çok belli oluyor. DPI 800 hassasiyet 2.6 yapıyorum 2.5 yapıyorum ama hala hızlı. Önceki Mouse'umu da bu sebepten değiştirmiştim çözümü bulamadım birkaç aydır bu durum böyle. Masaüstünde de hızlı Valorant değil sadece yardımcı olursanız bilginiz varsa çok iyi olur benim için. Mouse G203 Lightsync 102 ile aynı.
Aynı mouseyi ben de kullanıyorum. Tekerleğin altında ki tuşa otomatik DPI ayarı atanıyor. Belki ona yanlışlıkla basıyorsunuzdur.

Arkadaşlar işinize yaramı bilmiyorum ama bende de böyle bir sorun vardı ve görsellerdeki gibi yaptım ve düzeldi.
1.işaretçi hızını ayarlayabilirisiniz oradan.
2.işarteci hassasiyetini arttır özelliğini arttır tikini kaldırıp deneyebilrisiniz.
üü.PNG

Arkadaşlar işinize yaramı bilmiyorum ama bende de böyle bir sorun vardı ve görsellerdeki gibi yaptım ve düzeldi.
1.işaretçi hızını ayarlayabilirisiniz oradan.
2.işarteci hassasiyetini arttır özelliğini arttır tikini kaldırıp deneyebilrisiniz.Eki Görüntüle 916913

Maalesef ya onu da denedim de önceki mouseumda da aynı şey olmuştu acaba kasanın USB girişlerinde mi sıkıntı var hepsini de denedim hepsinde de sorun devam ediyor.

Maalesef ya onu da denedim de önceki mouseumda da aynı şey olmuştu acaba kasanın USB girişlerinde mi sıkıntı var hepsini de denedim hepsinde de sorun devam ediyor.

Bence USB ile ilgili sorun olsa mouse gidip gelir. Yani bu biraz sensörle alakalı gibi düşünüyorum ya da yazılımsal olabilir hassasiyeti kendi kafasına göre olarak artırıp azaltıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı