monk123
Decapat
Daha fazla
Dostlar selam. Şu an elimde kıytırık bir fare var bu senenin başlarında 35 liraya bulduğum. Ancak artık çift tıklama veya hiç tıklamama gibi sorunlar nedeniyle yeni ve beni çok çok uzun süreler götürebilecek bir oyuncu faresi arayışına girdim. Öyle cafcaflı, şekilli şukullu, tuhaf modellerde gözüm yok. Kaliteli olsun, dayanıklı olsun yeter. Öyle Trendyol'da gezinirken buldum bir tane model. Xrades felix G502. Dedim ki aha buldum faremi diye. Ancak biraz araştırınca Logitech G502 çakması olduğunu anladım. Sensör türü de Click ömrü de belirtilmemiş zaten. Sonrasında forumda gezinirken bir öneri ile karşılaştım. O öneri ile beraber tercihim Logitech G102 oldu ama gözüme kestirdiğim bir model daha var. O da SteelSeries Prime Plus. Logitech ile arasında 400 lira gibi bir fark var ama Logitech G102 10 milyon Click ömrü sunarken SteelSeries 100 milyon sunuyor, zaten bunun gibi pek çok konuda çok daha üstün bir model. Ayrıca Logitech G102'de kronik sorunlar olduğunu da okumuştum çift tıklama gibi. Bu nedenle son tercihimin SteelSeries Prime Plus olmasından yanayım ama hala ikircikliyim. Ne diyorsunuz dostlar bu işe? Dediğim gibi bir kez alayım yıllarca götürsün kafasındayım. Logitech alsam SteelSeries alsaymışım keşke üzerine 400 TL daha verip der miyim? Onu merak ediyorum uzun vadede.
Son düzenleyen: Moderatör: