Logitech G102 nasıldır?

Makaleler
3
Arkadaşlar normalde Gaming mouse kullanmazdım. Ama artık kullanmaya karar verdim ve Logitech G102 mouse'a geçmeyi düşünüyorum. Şu an elimde Everest SMW-666 var. Zamanında 20 TL'ye almıştım. Elim bu mouse a çok alışık. Şimdi birkaç sorum var:
1- şu an kullandığım mouse un ayarlarıyla hiç oynamadım. Kaç DPI'dır?
2- şu an kullandığım mouse un arka tarafı biraz bombeli. G102'ye geçince bu çok fark yaratır mı? FPS oyunları oynuyorum ve mouse değişiminin oynayaşımı bozmasını istemiyorum.
3- Logitech G102 de sol tarafında 2 tuş daha bulunmakta. Bunların adları nedir?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar normalde Gaming mouse kullanmazdım. Ama artık kullanmaya karar verdim ve Logitech G102 mouse'a geçmeyi düşünüyorum. Şu an elimde Everest SMW-666 var. Zamanında 20 TL'ye almıştım. Elim bu mouse a çok alışık. Şimdi birkaç sorum var:
1- şu an kullandığım mouse un ayarlarıyla hiç oynamadım. Kaç DPI'dır?
2- şu an kullandığım mouse un arka tarafı biraz bombeli. G102'ye geçince bu çok fark yaratır mı? FPS oyunları oynuyorum ve mouse değişiminin oynayaşımı bozmasını istemiyorum.
3- Logitech G102 de sol tarafında 2 tuş daha bulunmakta. Bunların adları nedir?
Şimdiden teşekkürler.
2- Yeni bir ekipmana geçtiğiniz için ufak bir fark yaratır, alıştığınızda eski oynayışınızdan muhtemelen bir şey eksilmez.
3- Mouse4 ve Mouse5 butonu olarak geçkmekte, uygulaması var ise (var diye biliyorum) istediğiniz bir işlevi yapmasını sağlayabiliyorsunuz o butonların.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı