Logitech G102 önerir misiniz?

@Ardablm sensörünün kötü olması ne gibi bir dezavantaj sağlıyor yada iyi sensörlü farelerin ne gibi bir artısı var biliyor musunuz? Biraz bakmıştım da tam olarak ne kadar bir etkisi var onu anlamadım da o yüzden soruyorum.
Hızlanma, tarama, stabilite, uzun ömürlülük, sapmama.

Alınmaz. Sensör ve switch bakımından kötü. Double click yapabiliyor.

Bunlar daha iyi olurlar:
 
@Ardablm sensörünün kötü olması ne gibi bir dezavantaj sağlıyor ya da iyi sensörlü farelerin ne gibi bir artısı var biliyor musunuz? Biraz bakmıştım da tam olarak ne kadar bir etkisi var onu anlamadım da o yüzden soruyorum.

Oyunlarda kaliteli sensörlere göre daha kötü tepki verirsiniz onun yerine önerim:
 
Lightsync modelini tavsiye ederim. Aylardır kullanıyorum ve ergonomisi iyi, rahat sorunsuz bir mouse ama daha yeni modellere de bakabilirsiniz.
Lightsync modelinde yanlış bilmiyor isem Mercury sensör yoktu ve çift tıklama sorunu da yoktu lightsync a birşey diyemem ama o fiyata katar var iken alınmaz şahsen.
 
Lightsync modelinde yanlış bilmiyor isem mercury sensör yoktu ve çift tıklama sorunu da yoktu Lightsync'a bir şey diyemem ama o fiyata katar var iken alınmaz şahsen.

Ama mercury sensor olması iyi değil mercury olmayanlarda ne olduğu belli olmayan eski bir sensör kullanılıyor diye biliyorum.
 
Lightsync modelinde yanlış bilmiyor isem Mercury sensör yoktu ve çift tıklama sorunu da yoktu lightsync a birşey diyemem ama o fiyata katar var iken alınmaz şahsen.
Evet, Prodigy olandan uzak durulması gerek. Ben de alırken çok araştırmıştım ama genelde günlük kullanım yaptığım için benlik bir sorun yok sensör açısından.
 
Ama mercury sensor olması iyi değil mercury olmayanlarda ne olduğu belli olmayan eski bir sensör kullanılıyor diye biliyorum.
Tamam da Prodigy modellerine göre daha iyi bir sensör bundan bahsettim , ama tabii ki de Corsair Katar var iken Logitech alınmaz.
 
Sensöründen ötürü düşük hassasiyette ani hareketlerde saçmalayabiliyor. Onun dışında iyi. Şekline hastayım, tutuşuma tam uyuyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı