Lexix Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 936 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #21 @Mazael Attığın konuya baktım bilgi için teşekkürler. Şahsen bende bir sorun çıkarmadı ama sorunluysa almayın tabii.
@Mazael Attığın konuya baktım bilgi için teşekkürler. Şahsen bende bir sorun çıkarmadı ama sorunluysa almayın tabii.
spiritual Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #22 Mazael dedi: Lightsync modelinde yanlış bilmiyor isem Mercury sensör yoktu ve çift tıklama sorunu da yoktu lightsync a birşey diyemem ama o fiyata katar var iken alınmaz şahsen. Genişletmek için tıkla... Biraz Katar'ı anlatabilir misiniz genel olarak iyi yanları nelerdir? (G102 ile karşılaştırmadan)
Mazael dedi: Lightsync modelinde yanlış bilmiyor isem Mercury sensör yoktu ve çift tıklama sorunu da yoktu lightsync a birşey diyemem ama o fiyata katar var iken alınmaz şahsen. Genişletmek için tıkla... Biraz Katar'ı anlatabilir misiniz genel olarak iyi yanları nelerdir? (G102 ile karşılaştırmadan)
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.552 Çözümler 1 7 Nisan 2022 #23 G102 Alınmaz. Size tavsiyem mümkünse bütçeyi 29 TL arttırın ve bunu alın. Oyuncu Mouseları Fiyatları & Modelleri - Pasaj Oyuncu Mouseları modellerini ve fiyatlarını incele, ücretsiz kargo ve Turkcell güvencesiyle hemen satın al. www.turkcell.com.tr Yok ben bütçeyi arttıramam derseniz bunlardan birini alabilirsiniz. HyperX Pulsefire Core RGB Mouse HX-MC004B : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Pulsefire Core RGB Mouse HX-MC004B : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr https://www.hepsiburada.com/gigabyte-aorus-m2-oyuncu-mouse-p-HBV00000LZFSG?magaza=alfatek&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.82.4
G102 Alınmaz. Size tavsiyem mümkünse bütçeyi 29 TL arttırın ve bunu alın. Oyuncu Mouseları Fiyatları & Modelleri - Pasaj Oyuncu Mouseları modellerini ve fiyatlarını incele, ücretsiz kargo ve Turkcell güvencesiyle hemen satın al. www.turkcell.com.tr Yok ben bütçeyi arttıramam derseniz bunlardan birini alabilirsiniz. HyperX Pulsefire Core RGB Mouse HX-MC004B : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Pulsefire Core RGB Mouse HX-MC004B : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr https://www.hepsiburada.com/gigabyte-aorus-m2-oyuncu-mouse-p-HBV00000LZFSG?magaza=alfatek&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.82.4