Logitech G102 Prodigy nasıldır?

Hocam uğraşma satamazsın uygun fiyattan birine ver gitsin. Hatta almak isteyip alamayan birine hediye ver. Bana uygun değil zaten o mouse ben fps oynuyorum

Hocam uğraşma satamazsın uygun fiyattan birine ver gitsin. Hatta almak isteyip alamayan birine hediye ver. Bana uygun değil zaten o mouse ben fps oynuyorum
RX580 bekliyorum ağustosta çalışacağım ekran kartı için satarsam daha az çalışırım sistemi topladım ekran kartı yok yaz bitiyor. Çevremde isteyen çok kişi var ama çoğu sahte insanlar.

G502 sektördeki en iyi FPS farelerinden biridir. Ama o fiyat biraz abartı olmuş.

G102 sizin için uygundur bence. Daha da ergonomik isterim derseniz G402 modeline bakabilirsiniz.

RX580 bekliyorum ağustosta çalışacağım ekran kartı için satarsam daha az çalışırım sistemi topladım ekran kartı yok yaz bitiyor. Çevremde isteyen çok kişi var ama çoğu sahte insanlar.
RX580, Gigabyte Windforce 8gb modelini 1.100 tl ye aldım hala kutusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…