Valla Logitech çekilişinden kazandım 2 tane birini satıyorum öyle duruyor sadece satmasam da zarar değil En son 400 TL bandında görmüştüm. Dolar yükselirse alıcı bulurum heralde daha altına vermek istemiyorum paraya ihtiyacım yok zaten
Hocam uğraşma satamazsın uygun fiyattan birine ver gitsin. Hatta almak isteyip alamayan birine hediye ver. Bana uygun değil zaten o mouse ben fps oynuyorum
Hocam uğraşma satamazsın uygun fiyattan birine ver gitsin. Hatta almak isteyip alamayan birine hediye ver. Bana uygun değil zaten o mouse ben fps oynuyorum
RX580 bekliyorum ağustosta çalışacağım ekran kartı için satarsam daha az çalışırım sistemi topladım ekran kartı yok yaz bitiyor. Çevremde isteyen çok kişi var ama çoğu sahte insanlar.
RX580 bekliyorum ağustosta çalışacağım ekran kartı için satarsam daha az çalışırım sistemi topladım ekran kartı yok yaz bitiyor. Çevremde isteyen çok kişi var ama çoğu sahte insanlar.
CS GO özel yapılmış olması fade bıçağına bakarak tasarlanmış CS GO oynuyorsan seveceğini düşünmüştüm. Tasarım haricinde özellik olarak hiç bir fark yok ikiside tasarım hariç aynı mouse.