Logitech G102 Prodigy veya lightsync mi yoksa Gamepower ursa mı?

PowerfulMan

Hectopat
Yer
İstanbul
Değerli arkadaşlar bu 2 model arasında kaldım toplam bütçem 200 TL civarı yani Max 210 TL ben ya G102'nin şu 2 versiyonundan.
Lightsync modelini veya Gamepower'ın ursa modelini almayı düşünüyorum LoL, Valorant, Total War gibi oyunlar oynayacağım hangisini önerirsiniz?

Bu ne o zaman ?

Anladım o zaman Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri şunu düşünüyorum
alabilirsin ama amazon.com.tr de g102 154 tl orayada bak dün sipariş ettim.

Değerli arkadaşlar bu 2 model arasında kaldım toplam bütçem 200 TL civarı yani Max 210 TL ben ya G102'nin şu 2 versiyonundan.
Lightsync modelini veya Gamepower'ın ursa modelini almayı düşünüyorum LoL, Valorant, Total War gibi oyunlar oynayacağım hangisini önerirsiniz?
Lightsync almanı öneririm sensörü yenilendi ve Switchleri değiştirildi önceki modeline göre çok daha iyi.

Lightsync almanı öneririm sensörü yenilendi ve Switchleri değiştirildi önceki modeline göre çok daha iyi.
Anladım.Kararım lightsync yönünde ama son bir soru soracağım sana hocam Hepsiburada da adı g 102 lightsync olarak Teknosa da g203 lightsync olarak geçiyor.Neden öyle ??

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı