Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #11 Paper.C dedi: Bende bekliyorum hocam var ise bizde önerelim insanlar daha iyisini alsın. (500-800 aralığında) Genişletmek için tıkla... Rival 5 önerilen mesajı alıntılayarak o fiyatlara var demiş ki 1300 TL'lerde bulunur 650 IPS ama manası ne orası ayrı konu.
Paper.C dedi: Bende bekliyorum hocam var ise bizde önerelim insanlar daha iyisini alsın. (500-800 aralığında) Genişletmek için tıkla... Rival 5 önerilen mesajı alıntılayarak o fiyatlara var demiş ki 1300 TL'lerde bulunur 650 IPS ama manası ne orası ayrı konu.
M Mclois Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, 3D Tasarımcı 24 Temmuz 2023 #12 Hocam farklı bir sorunun konusu da hem şimdi kafamda da biraz şekillensin IPS tam olarak ne oluyor.
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #13 Mclois dedi: Hocam farklı bir sorunun konusu da hem şimdi kafamda da biraz şekillensin IPS tam olarak ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Inches per second, sensörün saniye başına tarayabileceği alan miktarı.
Mclois dedi: Hocam farklı bir sorunun konusu da hem şimdi kafamda da biraz şekillensin IPS tam olarak ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Inches per second, sensörün saniye başına tarayabileceği alan miktarı.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #14 Juppiter dedi: Rival 5 önerilen mesajı alıntılayarak o fiyatlara var demiş ki 1300 TL'lerde bulunur 650 IPS ama manası ne orası ayrı konu. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam dikkatim dağılmış uykusuzluktan.
Juppiter dedi: Rival 5 önerilen mesajı alıntılayarak o fiyatlara var demiş ki 1300 TL'lerde bulunur 650 IPS ama manası ne orası ayrı konu. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam dikkatim dağılmış uykusuzluktan.
M Mclois Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, 3D Tasarımcı 24 Temmuz 2023 #15 Hocam 50 IPS fark çok bir şey değiştirir mi? Asus ROG Keris ile SteelSeries Sensei Ten arasında böyle bir fark varda.
Hocam 50 IPS fark çok bir şey değiştirir mi? Asus ROG Keris ile SteelSeries Sensei Ten arasında böyle bir fark varda.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #16 Mclois dedi: Hocam 50 IPS fark çok bir şey değiştirir mi? Asus ROG Keris ile SteelSeries Sensei Ten arasında böyle bir fark varda. Genişletmek için tıkla... Değiştirmez hocam. Sen benim attığım linkten Keris al 750 TL'ye Keris daha iyi bir model Sensei Ten'e göre. Switch'leri falanda lehimsiz değişiyor scrolu veya yan düğmeleri falan bozulmazsa uzun seneler kullanırsın.
Mclois dedi: Hocam 50 IPS fark çok bir şey değiştirir mi? Asus ROG Keris ile SteelSeries Sensei Ten arasında böyle bir fark varda. Genişletmek için tıkla... Değiştirmez hocam. Sen benim attığım linkten Keris al 750 TL'ye Keris daha iyi bir model Sensei Ten'e göre. Switch'leri falanda lehimsiz değişiyor scrolu veya yan düğmeleri falan bozulmazsa uzun seneler kullanırsın.
M Mclois Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, 3D Tasarımcı 24 Temmuz 2023 #17 hocam keris çok kafama yattı almayı düşünüyorum. attığınız link itopya diye bir yer güvenilir mi ?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #18 Mclois dedi: Hocam Keris çok kafama yattı almayı düşünüyorum. Attığınız link İtopya diye bir yer güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Genel olarak güvenilir hocam. Forumdaki konulara vs bakabilirsiniz çoğu kişinin güvenilir bulduğu bir yer.
Mclois dedi: Hocam Keris çok kafama yattı almayı düşünüyorum. Attığınız link İtopya diye bir yer güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Genel olarak güvenilir hocam. Forumdaki konulara vs bakabilirsiniz çoğu kişinin güvenilir bulduğu bir yer.
M Mclois Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, 3D Tasarımcı 24 Temmuz 2023 #19 Teşekkür ederim siz bu fareyimi kullanıyorsunuz.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #20 Mclois dedi: Teşekkür ederim siz bu fareyimi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kullanmıyorum ama Keris güzel modeldir.
Mclois dedi: Teşekkür ederim siz bu fareyimi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kullanmıyorum ama Keris güzel modeldir.