Logitech G102 vs SteelSeries 300S

Hangisi?

• Logitech G102

Oy: 5 45,5%
  • SteelSeries 300S

Oy: 6 54,5%

• Oy verenlerin toplamı
    11
İkisi tamamen farklı ergonomilere sahip. G102 simetrik bir yapıda ve 300s ten daha küçük bir model.
Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz (palm/claw/parmak ucu/hybrid) nasıl?

İkisi tamamen farklı ergonomilere sahip. G102 simetrik bir yapıda ve 300s ten daha küçük bir model.
Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz (palm/claw/parmak ucu/hybrid) nasıl?
Elim ne büyük ne de küçük orta yani. Tutuş şeklim Claw şeklinde. 2'si arasından hangisi daha kaliteli ve rahatsa onu almak istiyorum. Ayrıca Hangisinin yazılımı (makro) daha kullanışlı?

Daha önce Rival 300s kullanmadım ama Rival 300 kullamıştım. Palm tutuş şekli için gayet uygundu. Benim tercihim daha küçük olmasına rağmen G102 olurdu. Tuşlarının gövdeden ayrı olmasını, gövdesinin daha basık olması ve tetik mekanizmasından dolayı (tuşların altında yaylar mevcut) benim için daha uygun.
Rival tuş ömrü 20 milyon, G102 ise 10 milyon.
İki model de oldukça iyi. Sağ el ergonomisi ve palm tutuş şekli uygun ise Rival. Düşük profil ve daha ufak gövde yapısı uygun ise G102.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı